Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie one mają głowę?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-05, 19:02   #91
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie one mają głowę?!

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
No i co z tego? A może być różnica i o 2 stopnie

Ja po prostu nie rozumiem tej "troski" o kobiety, które chcą się opalać. A niech się opalają ile wlezie aż zczernieją zupełnie. Dla mnie to czy są w ciąży czy nie są nie ma znaczenia, dlatego nie rozumiem nagonki na panie w ciąży podczas gdy tym samym osobom, ale już nie w ciąży smażenie się zupełnie nie przeszkadza.

Przecież nikt nie każe na szczęście opalać się tym co nie chcą. Nie widzę gdzie tu problem? I mam wrażenie, że to wątek w stylu "o jakie one są głupie a ja mądra, patrzcie, patrzcie".
a skąd nagonka na ciężarne kobiety - palące i pijące? przecież nikt nie każe na szczęście pić i palić tym, co nie chcą

wiem, będzie riposta - bo to szkodzi. I co z tego? ;] skąd ta troska, hę ?

i na tej samej zasadzie - to, że ktoś nie zrobił z cięzarnej kobiety królika doświadczalnego w danej kwestii nie znaczy, że opalanie się nie będzie szkodzić. Ja tylko wyrażam tutaj swoje luźne refleksje, przecież to nie ja będę wychowywać to dziecko ;] pogotowia może też nie wezmę jeśli ciężarna zasłabnie, po co taka zbędna troska ;]

kiedyś też była dyskusja - dlaczego nikt nie ustępuje ciężarnym w autobusie. A po co ? Przy temperaturze +30 sobie dobrze radzą więc w autobusie parę minutek też postoją