Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-06, 21:53   #2198
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
a Bruno Banani jasnoróżowe od wielu miesiecy na nie chorowałam,ale były drogie bo 120 zł,a dzisiaj była przecena na 89 więc sobei kupiłam,należało mi się

a byłam do rana z czereśniami,pozniej wróciłam ,naszykowałam się i na jazdy,a pozniej do sister pojechałam i dopiero wróciłam

ale masz słodką ta małą

Anastazja-no to powodzenia już na koniec miesiąca
Aa mam je Ja je odkryłam na początku liceum i od tej pory regularnie używam , troszkę mi się już znudziły i teraz psikam się sporadycznie Teraz najczęściej używam CK Obsession Night, a po wypłacie zamierzam kupić sobie Kate Moss Velvet hour Piękne
Pewnie, że Ci się należały
A jak dzisiaj na jazdach poszło ?

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
nasza też tak wyje pieski są zaje.iste już się tak do niej przyzwyczaiłam że masakra
to prawda, niektórzy faceci nie nadają się do seksu mój eks (ten którego rozprawiczyłam pod domofonem) nie nadawał się w ogóle, co minutę musiałam mu mówić czego chcę
dokładnie teraz szajs sprzedają ta bielizna tylko ładnie wygląda aż do 2 prania
powinnaś w radiu piosenki puszczać
No to rozumiem, że psinka już zostaje z Wami ?

A to sirota Ja miałam raz takiego porażkowego faceta nie dość,że nie robił nic oprócz wkładania, to jeszcze miał śmiesznie mały sprzęt... Ale nie podpowiadałam mu nic, nawet nie dałam mu skończyć, bo nie było sensu się przymuszać do czegoś tak beznadziejnego

Najlepiej nie prać Wtedy się będzie trzymać dłużej

Hahah no może się załapię, w końcu dziennikarstwo studiuję !
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora