2010-07-06, 20:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
Napisane przez martini.
Ja mam zawsze urodziny do kitu Też jakaś tradycja
Nic nie wiem, ale nie było mnie nigdy na tym wątku
 za badania
|
Pewnie mamy to samo Jestem wdzięczna za kciuki, obyło się bez większych sensacji ale w trakcie badania pękła mi żyłka (pewnie z nerwów )... więc mało brakowało...
...a jeśli chodzi o sigmę to było moje pierwsze zamówienie właśnie u Malinn. Nie chciałabym Jej obrażać, ale do tej pory nie dostałam zwrotu...Teraz podobno nie jest już organizatorką... a jej sprawą zajęła się Ćwirka, tylko jak na razie kamień w wodę...Nawet nie śledzę już tej sprawy i nie wiem, co w związku z nią... szkoda, tam jest tyle ładnych butów 
[QUOTE=Danula;20486377]Dawaj co wiesz, ploty lubię
Powiedz, żeby ci pobierali jak leżysz wtedy powinno być ok. też mam zaciemnienie jak nie leżę
/QUOTE]
Danulko plotki powyżej U mnie w takiej pozycji odpada Najlepsze jest to, że jak idę do szpitala to zazwyczaj staram się skupić na tym badaniu. Prawie zawsze mówię w duchu, że sobie tam nie poradzę, że cholernie się boje... to o dziwo wszystko jest ok. A jeśli podchodzę do tego na luzie, to jest wręcz odwrotnie. Staję się wówczas główną atrakcją w poczekalni czasem nawet jak wchodzę to już pani pielęgniarka i jej asystent mają na mnie oku i pamiętają, że ja mogę w każdej chwili...
Cytat:
Napisane przez nebya
Ja nie słyszałam o tej sprawie, ale rzadko wchodzę na tamten wątek, do tej pory tylko raz zamówiłam buty z sigmy  A o co chodziło jeśli można spytać?
 Będzie dobrze  Ostatnio pobierałam krew, z tej drugiej strony jest to zdecydowanie przyjemniejsze 
|
nebya o Sigmie napisałam nieco powyżej. Dziękuję za palce Czyli mam rozumieć że jesteś Panią pielęgniarką pobierająca krew? Powinnam Cie nie lubić za tę czynność 
Cytat:
Napisane przez maggie82
Aluzja  przyjmij spóźnione życzenia  coś przeoczyłam (to przez ten upał  ) Wszystkiego NAJ naj NAJ i ślicznych torebek
A  trzymać będę - też nie lubię pobierania krwi 
|
|
|