Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-06, 20:54   #2417
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja
Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja mam zawsze urodziny do kitu Też jakaś tradycja
Nic nie wiem, ale nie było mnie nigdy na tym wątku
za badania
Pewnie mamy to samo Jestem wdzięczna za kciuki, obyło się bez większych sensacji ale w trakcie badania pękła mi żyłka (pewnie z nerwów)... więc mało brakowało...
...a jeśli chodzi o sigmę to było moje pierwsze zamówienie właśnie u Malinn. Nie chciałabym Jej obrażać, ale do tej pory nie dostałam zwrotu...Teraz podobno nie jest już organizatorką... a jej sprawą zajęła się Ćwirka, tylko jak na razie kamień w wodę...Nawet nie śledzę już tej sprawy i nie wiem, co w związku z nią... szkoda, tam jest tyle ładnych butów
[QUOTE=Danula;20486377]Dawaj co wiesz, ploty lubię
Powiedz, żeby ci pobierali jak leżysz wtedy powinno być ok. też mam zaciemnienie jak nie leżę
/QUOTE]
Danulko plotki powyżej U mnie w takiej pozycji odpada Najlepsze jest to, że jak idę do szpitala to zazwyczaj staram się skupić na tym badaniu. Prawie zawsze mówię w duchu, że sobie tam nie poradzę, że cholernie się boje... to o dziwo wszystko jest ok. A jeśli podchodzę do tego na luzie, to jest wręcz odwrotnie. Staję się wówczas główną atrakcją w poczekalni czasem nawet jak wchodzę to już pani pielęgniarka i jej asystent mają na mnie oku i pamiętają, że ja mogę w każdej chwili...
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Ja nie słyszałam o tej sprawie, ale rzadko wchodzę na tamten wątek, do tej pory tylko raz zamówiłam buty z sigmy A o co chodziło jeśli można spytać?
Będzie dobrze Ostatnio pobierałam krew, z tej drugiej strony jest to zdecydowanie przyjemniejsze
nebya o Sigmie napisałam nieco powyżej. Dziękuję za palce Czyli mam rozumieć że jesteś Panią pielęgniarką pobierająca krew? Powinnam Cie nie lubić za tę czynność
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Aluzja przyjmij spóźnione życzenia coś przeoczyłam (to przez ten upał ) Wszystkiego NAJ naj NAJ i ślicznych torebek

A trzymać będę - też nie lubię pobierania krwi

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora