Vil , niestety czasami spotyka się na swojej drodze ludzi, którzy chcieliby uchodzić za najmądrzejszych we wszystkich dziedzinach.
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------
Chloe, jak jestes taka chetna to ja ci bede podrzucac moja mala za pare miesiecy

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------
Nie, James niczego mi nie odsylala.
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------
james, litosci - wymagasz ,aby pisano do Ciebie jakims mega formalnym jezykiem - to az takie wazne?
Nie mozna sie porozumiewac 'normalnie'?Bez uszczypliwosci, zlosliwosci i krzywego patrzenia tylko dlatego, ze ktos nie sformulowal zapytania do Ciebie w az przesadnej uprzejmosci?
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------
btw.wiadomosc Vilandry byla przeznaczona do Ciebie, a nie do wszystkich , a Ty ja przekazujesz dalej - o ile dobrze pamietam kiedys za takie cos straszylas cala swoja prawnicza rodzina i znajomymi.