Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-06, 21:59   #2199
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Aa mam je Ja je odkryłam na początku liceum i od tej pory regularnie używam , troszkę mi się już znudziły i teraz psikam się sporadycznie Teraz najczęściej używam CK Obsession Night, a po wypłacie zamierzam kupić sobie Kate Moss Velvet hour Piękne
Pewnie, że Ci się należały
A jak dzisiaj na jazdach poszło ?

No to rozumiem, że psinka już zostaje z Wami ?

A to sirota Ja miałam raz takiego porażkowego faceta nie dość,że nie robił nic oprócz wkładania, to jeszcze miał śmiesznie mały sprzęt... Ale nie podpowiadałam mu nic, nawet nie dałam mu skończyć, bo nie było sensu się przymuszać do czegoś tak beznadziejnego

Najlepiej nie prać Wtedy się będzie trzymać dłużej

Hahah no może się załapię, w końcu dziennikarstwo studiuję !
ja ostatnio psikałam się Pumą czerwoną,ale w przyszłym miesiacy mam zamiar kupić Cool Wather Davidoff'a chociaz ostatnio chodzi mi po głowie Euforia CK

a dzisiaj tak se byłam zmęczona i trochę rozkojarzona i jeszcze mi na samym poczatku nie wychodziło ruszanie z ręcznego więc pozniej skopał mi się nastrój total,no ale traktor mówił,że podoba mu się moja stanowczość i taka odwaga,bo nie ma dla mnie rzeczy,których nie spróbuję nawet dzisiaj już robiłam wszystkie parkowania,a na pierwsze poszło równoległe tyłem i mi bez problemu poszło więc chyba nie będę takim najgorszym kierowcą

dobrze zrobiłaś!