Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-06, 22:01   #228
lenka 777
Przyczajenie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

witam wszystkie przyszłe mamusie;-) Jestem nowa na forum, ale tak samo ja Wy czekam na dzidziusia...
u mnie @ powinna przyjśc 28.06... (ostatnia byla 26.05) nie przyszła...więc nadzieja, że może się udało. pierwszy test zrobiony w czwartek...na początku nic a po 5 minutach pojawiła się slaba druga kreseczka. Byłam u gina, dostałam skierowanie na USG na 14.07 i zobaczymy. Nie wiem czemu nie dala mi skierowania na HCG z krwi, w sumie tego się spodziewałam. Niby w badaniu powiedziała, że wszystko ok, ale jakoś nie "czuje" tej ciąży;-( Na początku bolały mnie piersi, teraz pobolewają ale tak umiarkowanie, nie mam mdłości, nie chce mi się spać, a wręcz przeciwnie - mam kłopoty z zasypianiem. Ogólnie zawsze po pracy musialam sobie uciąć drzemkę, a teraz jak się położe to przewracam się z boku na bok. Nie odrzuca mnie od kawy, nie rzucam sie na jedzenie, raczej zaglądam do lodówki i na nic nie mogę się zdecydować i na nic nie mam ochoty. Niby każda kobieta inaczej reaguje, ale żeby wszystko było na opak...;-/
lenka 777 jest offline Zgłoś do moderatora