Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-06, 22:02   #4374
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
ja jestem mega wkurzona........
bo mieszkam sobie z mężem, ale mamy jeszcze obok naszego domu--tak troszke dalej taki domek dla gości i do niego wprowadziła się siostra mojego męża .
Siostra mojego tz dzis wyjechala ufff, wiem co czujesz...Ladnie mnie tz urzadzil z jej przyjazdem na kilkanascie dni przed terminem, nie dosc, ze ograniczala moja przestrzen osobista to jeszcze musialam sprzatac po niej i gotowac wiecej a ona tylko siedziala na laptopie i filmy ogladala...przez 8dni!!!

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Ja mam takie uczucie dziwne w pachwinach jak siedze jakby mi tam rekami przebieral...ale nie boli to.wogole rewelka sie czuje
a moja siostra mi prorokuje ze mam urodzic do 7.07 bo ma takie przeczucie nie sadze .....
To rodz jutro, ja nie chce na pewno, bo siostra tz ma urodziny
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
WIEŚCI OD MUMINKA!

Mam nadzieje, ze dzidzi gotowa w razie czego do wyjscia! Trzymaj sie Muminku!!!!

Lazurka
wydaje mi sie normalne, ze zadzwonilas do M w jego urodziny, fajnie ze sie pytal o Ciebie i o dzidzie, milo z jego strony

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

bylam dzisiaj u lekarza
To sie porobilo!!! Kurcze a nie mowil czemu tak szybko sie zmienilo wszystko? To ten sam lekarz co wczesniej?

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Zrobiłam gęste ciasto naleśnikowe, wrzuciłam do Niego drobno pokrojoną paprykę, ogórka świeżego, potarty kawał sera, kilka łyżek majonezu, jedną musztardy, trochę różnych ziół, sól, pieprz i sproszkowaną paprykę słodką.
brzmi smacznie!!!! Musze zapamietac przepis.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora