2006-06-11, 21:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za życzenia i bardzo przepraszam, że zapomniałam złożyć serdeczne życzenia dla Agaci i Szymusia, dopiero Martusia mi o tym przypomniała. Katesiu i Moniu ucałujcie mocno swoje dzieciaczki. .
Ja juz dzisiaj siedze jak na szpilkach, przygotowałam wszystko na jutro do żłobka i czekam jak na ścięcie. Nie mogę zapanować nad łzami. Małej chyba też udzielił się moj nastrój, bo prawie 2 godziny leżała w łóżeczku i walczyła ze snem. Może też czuje, że coś innego ją czeka od jutra? Patrzyła tak na mnie z miłością, a ja jej cały czas powarzałam jak bardzo ją kocham i że jest całym moim światem. Próbowała też coś mi powiedzieć, ale nie znam jeszcze jej języka.
Katesiu piękna księgowa Ci rośnie. Twój Andrzejek to też ją mocno kocha, taki zawsze na zdjęciach nią zachwycony!
Idę spac, moze przestanę mysle. Chociaż czarno to widze. Nie wiem czy wogóle zasnę. Jutro napisze jak już ją zaprowadze. Tak mysle, czy lepiej bedzie troche tam z nią zostać czy od razu uciekać? Wszystko się okaże!
Dobrej nocki!
|
|
|