Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-07, 12:07   #4543
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
UWAGA sms od karolci:
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
pokaże Wam moje spuchnięte nogi
Załącznik 3238596
Phiii.. takie nogi to ja chciałabym mieć chociaż rano
Zawsze miałam szczupłe stópki, nawet się ze mnie śmiali że ja taka wąsko-stopa jestem a od rana do nocy mam serdele takie że az mi się przy palcach robia takie fałdki jak u bobasów xD
Paluchy parówy, stopa spuchnięta cała i kostki też.. właściwie ti mi się zlewają z łydką i udami
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Dobra ja się zbieram do gina

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
czy moze ktoras z was wybiera sie na Shreka? Od 7 u mnie graja i zastanawiam sie czy sie wybrac
Ja już oglądałam
Bardzo fajna ta część, podobała mi się bardziej niż poprzednia

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
A ja zadzwoniłam do położnej z mojego szpitala i zgodzila sie asystowac przy porodzie (za kase oczywiście) Czyli nie bede sama (oprócz męza oczywiście) mam nadzieje ze mi pomoże jej uczestnictwo...
Ale co z tego jak mały nie chce wyleść... wrr ide polatac po schodach możE?
Wiesz.. wczoraj poszedł mi ten smark a przedwczoraj z mężem robiliśmy.. masaż krocza chyba to tak pobudziło moją szyjkę do pracy .. choć może i bez tego też by miał zamiar wypaść.
Sam masaż do najmilszych nie należał ale "jak mus to mus"
Dziś jak już dopracuję szpitalnie wszystko na amen to będziemy uskuteczniać dalej..

wczorajsze pobolewania przeszły - tak jak najszybciej zauważyła basienka - spałam sobie smacznie do teraz, jak zawsze Siedzę do 4 rano a potem śpię do 12:00
nie bójta się, jak mi się coś zacznie dziać to pierwsza przylecę z jęzorem Was powiadomić
Właśnie poczuwam, że znowu mam okresowe pobolewania i co siku sprawdzam czy czasem nie leci mi jakiś kolejny galaretkowy ludek... ale ten wczoraj był naprawdę duży więc może wypełzł cały
Jak na majówkach - sypiemy się hurtowo
Może i mnie się uda dziś.. chociaż 8 lipiec też ładny

idealnecialo, muminek - informacji łakniemy

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora