Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-07, 15:49   #2011
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Zaraz zmykam do poradni, została nam tylko jedna pieczątka, mam nadzieję, że dzisiaj uda się ją załatwić
Trzymam kciuki.

Cytat:
Pomału rozglądam się za dekoracjami, musze odszukac odpowiednie wątki
Samochód już chyba mamy załawiony. Kolega K. zaproponował, ż enas zawiezie w ramach prezentu i zapłaci za dekorację.Mamy do wyboru 5 różnych mercedesów, w tym combi
No to super dostaliście prezent od kolegi ,mesie są fajne.

Cytat:
Masakra, nie wiem co sie ze mną dzieje, dzisiaj miałam kolejny Wcześniej tylko śmiałam sie z Waszych.
A co ci się śniło??

Cytat:
A czy my widziałyśmy tę kieckę?
Nie,bo nie mam jak wrzucić fotki na kompa.
Prosze uzbroić się w cierpliwość

Cytat:
To mój 500post
to za 500 post

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej laski ja już po przymiarce narazie to tylko zarys sukni ale i tak już wyglądam bajecznie a suknia na drugi dzień która szyję mi pani krawcówa jest prawie skończona i wiecie co suknia jest poprostu bajeczna...odlotowa wręcz kolor ma bajkowo fioletowy kojaży mi się z elfami ta suknia będę miała bajeczne suknie doradzcie mi co wczepic we włosy do fioletu
To jestem bardzo ciekawa twojej sukni Wklejałaś ją już gdzieś u nas na wątku???

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
A tak po za tym wracając do zaproszeń my prosimy 270 osób i już w sobotę i niedzielę większość zaprosiliśmy dziś idziemy jeszcze na wioskę hi rozdać jakieś 40 i po sprawie i jeszcze alkohol zostanie i ubrani gdzie wy jesteście pmki?
270 osoób to szybko i sprawnie Wam też idzie organizacja

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dziewzyny,ale gonicie
Jak struś pędziwiatr Myk myk

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
my wczoraj odebraliśmy fotki od fotografa, są super, mamy ich bardzo dużo... ale cieszę, się.
poza tym spać mi się bardzo chce, a pracuję do wieczora
To super,że macie fotki,są super i jest ich sporo
Ja właśnie wstałam po drzemce popołudniowej

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No ona się w sumie nie spodziewała, że ten stanik będzie taki zabudowany, ale panache evie tak ma. Mogłam jednak kupić porcelain, ale się bałam, że będzie gorzej podtrzymywać biust i będzie jakaś niespodzianka w postaci ciekawskiego cycucha (jak to nazwała ładniekubusewa) No ale w każdym razie bardzo stresujące to jest, a do tego czasochłonne, bo przez te ciągłae poprawki zamiast dwóch przymiarek będę miała chyba z pięć
Aha rozumiem No,ale potem efekt będzie pewnie piorunjący

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ooo... to chyba pierwsza rzecz, co do której mamy różne gusta, bo mi się nie podobają takie dekoracje gdzie jest dużo małych kwiatków, tak mi się trochę za bardzo nadziubdziane wydaje
Aha,a mi się podoba bo jest delikatna
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora