Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-07, 19:23   #272
aqvs
Przyczajenie

Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI

Mi osobiście te niebieskie buciki do niebieskiej sukienki nijak nie pasują, ja zalożylabym delikatne czarne sandałki na wysokim obcasie (nie przepadam za złotem, srebrem i reszta świecideł)

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez katiees89 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizażanki, jednocześnie prosząc o pomoc w doborze dodatków do sukienki zamieszczonej poniżej. Sprawa niecierpiąca zwłoki, gdyż za tydzień idę na wesele.
A więc chodzi mi głównie o fasony i kolory butów, tak aby nie przesadzić ze stylizacją, bo sukienka sama w sobie jest już bogata (ze względu na materiał-satyna i mocny kolor)
Mam też takie zamszowe buty (patrz niżej z Deichmanna w podobnym kolorze. Pytanie: czy mogę je do niej założyć i czy modne będzie zestawianie tych samych kolorów?
Dziękuję za wszystkie porady, licząc na szybki odzew
Mi osobiście te niebieskie buciki nijak nie pasują do niebieskiej sukienki, ja zalożyłabym do tej sukieneczki czarne delikatne wysokie sandałki

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez katiees89 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizażanki, jednocześnie prosząc o pomoc w doborze dodatków do sukienki zamieszczonej poniżej. Sprawa niecierpiąca zwłoki, gdyż za tydzień idę na wesele.
A więc chodzi mi głównie o fasony i kolory butów, tak aby nie przesadzić ze stylizacją, bo sukienka sama w sobie jest już bogata (ze względu na materiał-satyna i mocny kolor)
Mam też takie zamszowe buty (patrz niżej z Deichmanna w podobnym kolorze. Pytanie: czy mogę je do niej założyć i czy modne będzie zestawianie tych samych kolorów?
Dziękuję za wszystkie porady, licząc na szybki odzew
Mi osobiście nijak nie pasują niebieskie buty do niebieskiej sukienki a tym bardziej ten zamsz... Ja proponuje delikatne wysokie czarne sandałki
aqvs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując