2010-07-07, 19:23
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Mi osobiście te niebieskie buciki do niebieskiej sukienki nijak nie pasują, ja zalożylabym delikatne czarne sandałki na wysokim obcasie (nie przepadam za złotem, srebrem i reszta świecideł)
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------
Cytat:
Napisane przez katiees89
Witam wszystkie Wizażanki, jednocześnie prosząc o pomoc w doborze dodatków do sukienki zamieszczonej poniżej. Sprawa niecierpiąca zwłoki, gdyż za tydzień idę na wesele.
A więc chodzi mi głównie o fasony i kolory butów, tak aby nie przesadzić ze stylizacją, bo sukienka sama w sobie jest już bogata (ze względu na materiał-satyna i mocny kolor)
Mam też takie zamszowe buty (patrz niżej  z Deichmanna w podobnym kolorze. Pytanie: czy mogę je do niej założyć i czy modne będzie zestawianie tych samych kolorów?
Dziękuję za wszystkie porady, licząc na szybki odzew  
|
Mi osobiście te niebieskie buciki nijak nie pasują do niebieskiej sukienki, ja zalożyłabym do tej sukieneczki czarne delikatne wysokie sandałki
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------
Cytat:
Napisane przez katiees89
Witam wszystkie Wizażanki, jednocześnie prosząc o pomoc w doborze dodatków do sukienki zamieszczonej poniżej. Sprawa niecierpiąca zwłoki, gdyż za tydzień idę na wesele.
A więc chodzi mi głównie o fasony i kolory butów, tak aby nie przesadzić ze stylizacją, bo sukienka sama w sobie jest już bogata (ze względu na materiał-satyna i mocny kolor)
Mam też takie zamszowe buty (patrz niżej  z Deichmanna w podobnym kolorze. Pytanie: czy mogę je do niej założyć i czy modne będzie zestawianie tych samych kolorów?
Dziękuję za wszystkie porady, licząc na szybki odzew  
|
Mi osobiście nijak nie pasują niebieskie buty do niebieskiej sukienki a tym bardziej ten zamsz... Ja proponuje delikatne wysokie czarne sandałki
|
|
|