2010-07-07, 21:57
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pasja tworzenia, co o tym sądzicie?
Cytat:
Napisane przez shenny
Naszyjnik z tygrysiego oka podoba mi się najbardziej - tak jak piszesz, ten kamień faktycznie robi wielkie wrażenie, nawet w mniejszych formach niż naszyjnik  Muszla w srebrze bardzo prosta i, wydaje mi się, oficjalna, ale też super wygląda. A o połączeniu korala filipińskiego ze złotem już chyba pisałam, że to jak na razie jedyna wersja, która mi się podoba 
|
Shenny, wiesz, że jeszcze niedawno i ja nie nosiłam korali ale jak bezpowrotnie zakochałam się kamieniach zaczęłam je dziergać i teraz nie mogę się z nimi rozstać .
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Cytat:
Napisane przez angellek89
Ogólnie za koralami i naszyjnikami nie przepadam, nie noszę ich, ale Twoje są piękne  W muszli szarej jestem absolutnie zakochana (choć jeszcze nic z nią nie posiadam), a Ty tak pięknie ją łączysz, szczególnie z żółtym  Urzekły mnie też wszystkie zestawienia z białym koralem. Pozostałe prace też super. Jak zaczniesz robić takie same bransoletki to będę Cię wielbić 
|
angellek, no i będziesz zmuszona mnie wielbić... bo zamierzam wziąć się za bransoletki    
A tak poważnie zrobiłam ich już sporo ale rozeszły sie po znajomych i nie mam nawet zdjęć żeby zrobić wrzutki
|
|
|