Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-09, 00:08   #103
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cytat:
Napisane przez fasolka73 Pokaż wiadomość
lindsley rozumiem Cię doskonale.... moze go swedzi ta wysypka, a moze to alergia pokarmowa i boli go brzuszek? Czasami jak mojej cos dolega to non stop wisi na mnie... teraz daje jej dicoflor i jest jakby lepiej, tez miala brzuszek miekki,ale kupy sluzowate i tak sie prezyla jak jej w jelitach sie przelewalo,,, i marudna byla bardziej...
Jutro idziemy do lekarza to może się dowiem co to za wysypka Póki co dostał butlę bo widziałam, że głodny po opróżnieniu 2 piersi (bo skąd przemęczona, zestresowana i ciągle głodna matka ma mieć tyle mleka) Prężyć się nie pręży. Kupy robi 1-2 dziennie i to wielkie... Nie wiem jak ten śluz o którym piszecie wygląda ale chyba nic takiego tam nie ma...

Aixa co ja bym dała, żeby choć raz ktoś mi się przez 2h zajął Michasiem... Moja mama była u nas 3 albo 4 razy. Na co dzień pracuje i kawałek od nas mieszka. Teściowej nie mam... Teść małego miał raz na ręku jak mu go wcisnęłam w rożku przy pierwszych odwiedzinach - był przerażony, mój ojciec nie miał ani razu - i dobrze Siostra ma kupe roboty przy własnych dzieciach reszta rodeństwa daleko... Ostatnio wyszłam na 2h sama z domu chyba 2 albo 3 tyg temu

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Ferrou Kubuś jest W ogóle wszystkie dzieci tutaj są śliczne...

Co do seksu... Ja jeszcze nie mam za sobą, nie mogę się przełamać a jak już coś... to mały się budzi

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora