2010-07-08, 23:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
Napisane przez nebya
Wow, ale kolekcja
Jak nie ma szału? A sakiewki zarowe to co co?  Kurcze, mało kiedy coś mi się w tym sklepie podoba, a jak już się spodoba to nigdzie nie mogę już tego dostać- tak było z sakiewkami 
|
Ja generalnie na początku jak się w sklepach pojawiły to nie miałam o tym pojęcia, bo nie śledziłam tak na bieżąco wizażu i zarowego wątku i wgl wgl.
No, ale raz weszłam dzień przed tym jak miałam jechać na zimowe wyprzedaże i chciałam się zorientować co i jak No i tam któraś z dziewczyn napisała, że ciekawe czy będą te sakiewki i wkleiła zdj.. I wtedy się w nich zakochałam 
Na wyprzedaże pojechałam z mamą pierwszego dnia i jak tylko weszłam do galerii to swoje kroki skierowałam do Zary, szukam, szukam i nie ma ich Wyszłam cała smutna, bo tak się nastawiłam, a potem mama do mnie dzwoni, że jest w Zarze no i tutaj są jakieś takie małe okrągłe torebeczki z nitami Wzięła dla mnie z tego wszystkiego oba kolory, bo mówiła, że pełno babeczek już się kręciło przy nich, a dali tylko kilka sztuk Wszystko dzięki mojej mamie hehe
|
|
|