Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - InterPals Penpals - czyli nasze znajomości w szerokim świecie ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-08, 23:13   #21
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Dot.: InterPals Penpals - czyli nasze znajomości w szerokim świecie ;)

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Jest forum zrzeszające maniaczki postcrossingu, jest także i tak z osobami, które siedzą na penpalwordzie

A może są tutaj osoby, które siedzą i gawędzą z osobami z całego świata, na inerpals?

Dla zainteresowanych, podaję linka:
http://www.interpals.net

Czy jest nas tu więcej?

Ja się zarejestrowałam, bo aż wstyd się przyznać, ale mój język ostatnio kuleje. Strasznie kuleje Poza tym, fajnie jest tak pogawędzić sobie z osobami z innych krajów.
Fakt, że i tutaj znajdą się miłośnicy flirtów i tego typu rzeczy, ale atmosferka jest bardzo, bardzo przyjemna
kocham tę stronę. miłością szczerą i wzajemną, myślę. jakieś 2 lata temu poznałam Ann Therese z Norwegii. wymieniamy się wiadomościami do dziś. kiedyś przysłała mi na święta paczkę... i był w niej norweski ser, który smakował jak toffi. nigdy nie zapomnę tego smaku. może brzmi dziwnie, ale to urocze, że można poznać w sieci kogoś, kogo naprawdę polubisz. kto jest w stanie pójść do sklepu, a potem na pocztę, żeby dać ci spróbować smaku innego kraju.

nie wyobrażam sobie takiej znajomości, zaczętej via Internet, z kimś z Polski.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując