Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o pomoc
Wątek: Proszę o pomoc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-08, 23:48   #1
lady marlene
Przyczajenie

Proszę o pomoc

Kompletnie nie wiem jak wykonać makijaż. Tzn. nie chodzi o to, że nie umiem, ale po prostu boję się ośmieszyć, bo nie wiem, co mi pasuje. I właśnie dlatego tutaj piszę, ponieważ liczę, że ktoś może mi pomóc. Chodzi mi o to aby ktoś podsunął parę rad jak wykonać makijaż (ale taki bardziej delikatny, choć odważniejszy też może być), co mi pasuje (jakie kolory podkładu, cieni, kredki, błyszczyka, szminki, tuszu ---> mam długie rzęsy ale raczej rzadkie i nie wiem czy jakikolwiek tusz mi pasuje, itp, chciałabym wiedzieć jaki odcień czerwieni do ust, ale na przyszłość, bo w moim wieku wyglądałoby to śmiesznie). Jakbyście mogły to proszę również o podanie jakiegoś konkretnego kosmetyku, nazwę i odcień, może jakieś zdjęcie, na którym widać ten makijaż, jeśli mogę o to poprosić oczywiście.

Chciałabym też abyście pomogły mi ocenić jakim typem jestem (chodzi o pory roku, za każdym razem wychodzi coś innego). Opalam się na brązowo, taki kolor włosów mam od małego, mam cerę tłustą i lekkie problemy z trądzikiem, co zresztą widać. Chciałabym się też dowiedzieć jaki mam kształt twarzy. Ewentualne propozycje co do tego, co mogłabym zmienić, przyjmę z miłą chęcią(włosy mam bardzo długie).

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-07-16 o 21:20 Powód: Nie usuwamy zdjęć. Regulamin!
lady marlene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując