Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A k c j a M o t y w a c j a OBGRYZACZEK skórek, paznokci Przyłącz się i Ty ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 08:51   #12
judge
Zadomowienie

Dot.: A k c j a M o t y w a c j a OBGRYZACZEK skórek, paznokci Przyłącz się i Ty ;)

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
chłopy mnie denerwują siedze i pisze na gg a jak czekam na odp to pod biurkiem skrob skrob iii same wiecie
Ty...to ile Ty masz tych chłopów? a tak poważnie to zmotywuj się tym jak twoje pięknie zadbane dłonie bedą prezentować sie w towarzystwie( a w szczególności u plci męskiej)

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Areneith Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to i ja się dołącze
Siedze teraz w starych, zielonych rękawiczkach. Naprawdę, to pomaga, bo nie widzisz pazurów i skórek. A ten pomysł z kremem też dobry - skórki się "spajają" i "spłaszczają", tak, że ich nie widać, i nie ma za co złapać zębami.

Motywacja dla was - od obgryzania, zęby robią się krzywsze i krzywsze, aż potem....

[IMG=http://img713.imageshack.us/img713/6667/abc736470009fe54499b543.j pg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
A zapraszamy Miło rękawiczki mówisz?! kurcze gdzies czytałam o tym Ale nie za gorąco w upały? Może takie gumiaste lepsze? i odrazu szyby myć heh nie no żart Ja bym musiała mieć zabandażowane :X
Powiem Ci że sama swiadomosc należenia do obgryzaczek mnie motywuje i trzymam za Was mocno kciuki!
chyba najmocniej za Jage ...

Edytowane przez judge
Czas edycji: 2010-07-09 o 08:54
judge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując