Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-09, 21:38   #2103
_Remedios
Zadomowienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

z Tobą? a w życiu!
zapytałam dzisiaj moja mamę o opinię i powiedziała, że ciocia miała na myśli wakacje do końca sierpnia. od 1 września wynajmuje mieszkanie
więc jeśli gdzieś pojedziemy, to do niej do Włoch. ale nie wiem, czy finansowo damy radę. co prawda przelot kosztuje 200 zł/osobę w obie strony, ale tam nie chciałabym odmawiać sobie wszystkiego, bo mi siedem ojro zostało

i palec też pewnie gruby i obleśny jak cała Ty... ech, głuptasie. marzę o byciu tak grubą i obleśną, wiesz?
opowiadaj o tej wizycie u jubilera!
a może on Ci się chce przy mamie oświadczyć?

Rem, nie wyglądasz za blado, ale jakbyś się troszkę opaliła też byłoby dobrze naszyjnik i buty baaaaaaardzo pasują do kiecki, która jest super wyglądasz cudnie jeszcze jak Cię zobaczę wypicowaną (w pełnym mejkapie i jakiejś fryzurce), to mrrrrraaau

OK, czas zacząć pisać mgr...
szkoda z tymi wakacjami... no ale może jednak uda się pojechać do Włoch i nie skąpić na wszystko... może wszystko jeszcze Cię zaskoczy

Oświadczyny przy mamie Carmi?? wooo nie chciałabym, a Ty Carmi?? Jaki pierścień mierzyłaś? coś czuję, że on ma już upatrzony tylko chce rozm dokładnie wiedzieć. i w jakim salonie mierzyłaś?

NO wrzucę Wam fotki jak będzie wyglądać całość ale nie będzie chyba większej różnicy (poza maską) włosy raczej tylko wyprostuje, nie chce mi się bawić w jakieś upinanie itepe...

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
taaa, a jego wezmą za pucybuta
niech spada na drzewo, ja czuję, że jednak szczęka mu jutro opadnie