Raczkowanie
|
Dot.: " womenonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Wklejam moje ostatnie nabytki, niestety nie mam zdjęć katalogowych większości rzeczy, a szkoda, bo by się przydały przy podawaniu wymiarów 
Hollister
1. Cali Beach Tote - jest po prostu ekstra Porządnie wykonany, śliczny koszyk, w środku wyściełany kremowym materiałem, ma też dwie kieszonki.
Wymiary: wysokość bez uch: 3ocm, z uchami: 55cm, szerokość w najszerszym miejscu: 48cm.
Załącznik 3246395
2. Sukienka Monarch Beach - troszkę się na niej zawiodłam, bo była w dziale sukienek i spodziewałam się cieniutkiej sukienki na lato, natomiast ona nawet za tyłek mi nie sięga Więc bez czegoś na dół do niej się nie obejdzie. Poza tym jest bardzo fajna, cienki, prześwitujący materiał, sznurek do wiązania wokół szyi jest bardzo miękki, ma ściągacz na plecach, dzięki czemu dobrze się trzyma 
Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 32cm, długość całkowita: 57cm
Załącznik 3246414
3. Koszulka Hobson Park - bardzo fajny, mięciutki materiał, bardzo ładnie leży, fajne kwiatki 
Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 37cm, długość całkowita: 58cm.
Załącznik 3246415
4. Top Clobberstones: śliczny turkusowy kolor Bałam się, że będzie się zsuwać, jednak dzięki ściągaczowi na plecach trzyma się bardzo dobrze 
Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 32cm, długość całkowita: 53cm.
Załącznik 3246421
Załącznik 3246416
Załącznik 3246417
5. Topik Sunset Cliffs: Taki pasek Ale trzyma się dobrze, moim zdaniem nada się idealnie pod bardziej wycięte topy, żeby nie świecić stanikiem Miski wypełnione cienką gąbką.
Wymiary rozm XS/S: szerokość na wysokości pach: 33cm, długość w najdłuższym miejscu: 14cm.
Załącznik 3246422
Załącznik 3246418
Załącznik 3246419
6. Spodnie dresowe Awesome Butt Pant - bardzo fajny, mięciutki materiał Żałuję trochę, że zasugerowałam się opiniami, że dresy Hollistera są duże, bo wzięłam XS i są troszkę za małe Ale liczę na to, że się rozbiją w trakcie noszenia Poza tym są dość długie na mnie (mam 164cm wzrostu), więc chyba będę musiała je skrócić.
Wymiary rozm XS: szerokość na wysokości pasa: 37cm, długość całkowita: 100cm, długość nogawki: 82cm.
Załącznik 3246420