Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-11, 12:52   #2189
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dzis mija moja 9 rocznica z Tz-tem

10.07.2001 forever and ever!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ale fajnie ja za tydzien jade z TZ na tydzien na kajaki. Bedą ludzie zcałej Pl, na pewno bedzie super, ogniska, przyroda!!!!
(...)
A w Reserved kupilam sobie 2 sukienki. Ta w kwiatki to taka bombka Jak wam sie podobaja?
Nigdy nie byłam na kajakach, ale wszyscy, co próbowali to sobie chwalą . Dokąd jedziesz popływać?
Sukienki bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja byłam na rolkach, wczoraj 1,5 godziny i dziś 1,5 godziny, fajna sprawa
Szacun . Ja siedzę w domu i nawet na balkon nie wychodzę, taki jest zaduch . Mam 30 kilka stopni w cieniu
Dziś musiałam pojechać po zakupy, to wróciłam mokra jak szczur

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Gani dawno nie opowiadałam o diecie. Powinnam być jeszcze kilka dni na fazie utrwalania wagi, ale jestem już od jakiegoś czasu na fazie wymyśonej przeze mnie. Niestety nie oparłam się lodom, wielu ostatnim imprezom rodzinnym, grillom itd. Zjedliśmy trzy razy z TŻtem pizzę i raz byliśmy na chińszczyźnie. Słowem żrę jak kiedyś tylko zmieniłam dużo nawyków. Nie jem masła i majonezu, które przed dietą pochłaniałam. Śmietanę zamieniłam na jogurt 0%, jem więcej ryb i warzyw, praktycznie nie jem chleba, nabiał tylko chudy. I chociaż straciłam kontrolę w tych ucztach, potrawach skrobiowych itd. to waga się utrzymuje Nie przytyłam ani troche. Waha mi się tylko w granicach jednogo kilograma 47-48 kg, a zalezności od tego czy jestem po jedzeniu czy przed
To super .
Mi już też niewiele zostało do końca II fazy i bardzo dobrze . Marzą mi się owoce i lody, zwłaszcza w te upały . Co do mojego wcześniejszego żywienia, to już od dawna unikałam tłuszczu, nie jadałam żadnych fast foodów czy chipsów (jedynie czekolada i ciastka wchodziły mi gładko i dużych ilościach ), więc niestety, ale zostało mi jedynie uważać na słodkie pokusy

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Oparlam sie zamowieniu z Avonu...chcialam zel naturals kokosowy ale na razie niepotrzebny wiec sie wstrzymalam.

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Dziewczyny ZAŁAPALAM się na matematykę na politechnikę. Ledwo ledwo!
Gratulacje

Gratuluję wszystkim także ostatnich zużyć, troszkę ich było

Jutro wracam po labie do pracy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora