2010-07-11, 12:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Napisane przez cuciola
Dzis mija moja 9 rocznica z Tz-tem
 10.07.2001  forever and ever!
|
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek
Ale fajnie  ja za tydzien jade z TZ na tydzien na kajaki. Bedą ludzie zcałej Pl, na pewno bedzie super, ogniska, przyroda!!!!   
(...)
A w Reserved kupilam sobie 2 sukienki. Ta w kwiatki to taka bombka  Jak wam sie podobaja?
|
Nigdy nie byłam na kajakach, ale wszyscy, co próbowali to sobie chwalą . Dokąd jedziesz popływać?
Sukienki bardzo ładne 
Cytat:
Napisane przez Parsifal
a ja byłam na rolkach, wczoraj 1,5 godziny i dziś 1,5 godziny, fajna sprawa 
|
Szacun . Ja siedzę w domu i nawet na balkon nie wychodzę, taki jest zaduch . Mam 30 kilka stopni w cieniu 
Dziś musiałam pojechać po zakupy, to wróciłam mokra jak szczur 
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
Gani dawno nie opowiadałam o diecie. Powinnam być jeszcze kilka dni na fazie utrwalania wagi, ale jestem już od jakiegoś czasu na fazie wymyśonej przeze mnie.  Niestety nie oparłam się lodom, wielu ostatnim imprezom rodzinnym, grillom itd. Zjedliśmy trzy razy z TŻtem pizzę i raz byliśmy na chińszczyźnie. Słowem żrę jak kiedyś  tylko zmieniłam dużo nawyków. Nie jem masła i majonezu, które przed dietą pochłaniałam. Śmietanę zamieniłam na jogurt 0%, jem więcej ryb i warzyw, praktycznie nie jem chleba, nabiał tylko chudy. I chociaż straciłam kontrolę w tych ucztach, potrawach skrobiowych itd. to waga się utrzymuje  Nie przytyłam ani troche. Waha mi się tylko w granicach jednogo kilograma 47-48 kg, a zalezności od tego czy jestem po jedzeniu czy przed 
|
To super .
Mi już też niewiele zostało do końca II fazy i bardzo dobrze . Marzą mi się owoce i lody, zwłaszcza w te upały . Co do mojego wcześniejszego żywienia, to już od dawna unikałam tłuszczu, nie jadałam żadnych fast foodów czy chipsów (jedynie czekolada i ciastka wchodziły mi gładko i dużych ilościach ), więc niestety, ale zostało mi jedynie uważać na słodkie pokusy 
Cytat:
Napisane przez cuciola
Oparlam sie zamowieniu z Avonu...chcialam zel naturals kokosowy ale na razie niepotrzebny wiec sie wstrzymalam.
|

Cytat:
Napisane przez magdolena
Dziewczyny ZAŁAPALAM się na matematykę na politechnikę. Ledwo ledwo!
|
Gratulacje 
Gratuluję wszystkim także ostatnich zużyć, troszkę ich było 
Jutro wracam po labie do pracy
|
|
|