Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. V
Wątek: Essence cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-12, 12:20   #1377
agata_slomka
Wtajemniczenie

Dot.: Essence cz. V

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Znalazłam takie coś, o:
TANIE NOCLEGI - DS-13 STRASZNY DWÓR /ul. Budryka 1,
Cena za nocleg 30 zł /os.

To o tym piszesz, tak? Ale byłaś z kimś, czy sama? Bo będę tam sama, więc odpada opcja pokoju kilkuosobowego i podziału kosztów... Tak zawsze wychodzi taniej... Bo tam na stronce jest coś o pokojach typu standard (), one są droższe i taki bardziej się opłaca wziąć jak jest kilka osób.
http://www.taniehostele.pl/index.php...pl&menu=cennik
ja byłam z chłopakiem, więc dostaliśmy pokój 2-osobowy. Myślę, ze to nie te czasy, żeby upychali w kazde wolne miejsce na tym samym piętrze mieszkał jakiś robotnik z rodziną (mieli dwójkę małych dzieci) i nawet nie dali im nikogo do łącznika. Myślę, że panie, które się zajmują tym akademikiem zdają sobie sprawę, ze niektórzy cenia sobie odrobinę prywatności
musze jeszcze wsponieć, ze AGH ma duży kampus, gdzie wieczorami dizesiątki studentów imprezują, więc jest miły klimat i jak to w Krakowie, bardzo łatwo można dojechać do centrum

ja chcę Eclipse w Gdyni! za godzinę idę do drogirii i chcę kupić błyszczyk koloru czerwonego
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora