Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-14, 23:09   #4435
ycnan
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

NIKaP-n, nie zdążyłam nic napisać/poradzić, a tu, widzę, już po sprawie Cieszę się bardzo, że z Pawełkiem wszystko gra. I wspólczuje nerwów związanych z "brakiem" tętna
Za te nerwy miałaś gratisowe usg

bordowa, też bym się martwiła Moje buraczysko jak wypije, to ma głupawe pomysły czasem, a jeszcze doszłoby "bo to kawalerski" i pozamiatane
Na szczęście jego znajomi się nie śpieszą ze ślubami (ba, nawet kobietek nie mają stałych)

alicia4, też jestem zdania, że 100km to za dużo. Do długiej drogi dochodzą jeszcze nerwy, stres maksymalny i nie jest fajnie Akcja porodowa niby trwa przeciętnie kilkanaście godzin, ale wiele kobiet nie czuje pierwszych skurczy i w rezultacie zdarzają się porody po godzinie czy dwóch od "pierwszych" skurczy
A w warszawie, to np karetka się przeciśnie nawet w korkach i kobietę do szpitala dowiezie, więc nie ma porównania.
A jakby jeszcze sie samochód "rozkraczył" po drodze... *tfu tfu*

Kładę się spać, bo jutro z rańca jedziemy na rybki

Dobrej nocki brzuchatki
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora