Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-15, 09:01   #281
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Gadaliśmy z szefem o zmianie lokalu ja mówię że każdy ma lepszy niż on, a on że nie liczy się lokal tylko kasa. A ja żeby sobie doliczył do czynszu ile muszę melisy wypić zeby tu wytrzymać to mu wyjdą kolosalne pieniądze
daje ci kase na melise?? Ja musze sobie sama kupować

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
bardzo pozytywnie.. ale daleka droga przed nami...
to dobze, bo tez nie wiedziałam, czy dobrze rozumiem

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ćwiczenia w taki upał to męczarnia, nic więcej
zgadzam się w 100%. Zwłaszcza jak robie brzuszki z pasen neoprenowym

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
byliśmy na zakupach kupiliśmy orzechy i morele suszone

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Rozstaliśmy się.

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
kurcze, chciałam kupić tortownicę z całkowicie rozpinaną obręczą. 170zł
najpierw przecyztałam, że kupiłaś i chciałam napisać, że zaszalałaś. Coś drogo.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
częstujcie się pizzą a kto nie chce to proponuję pucharek lodowy: jagoda lub malina-truskawka (takie lody są na rynku u babci )

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
dostałam @ rano... w ten upał to masakra... w ogóle coś mi się cykl rozregulował.... zawsze 28 dni a teraz mam wahania 27-30
ja się męzyłam cały uoalny zeszły weekend, więc Cie rozumiem

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
cześć.. właśnie odkryłam, że w domu mam 29 stopni ciekawe ile jest na dworze..
Ja na szczęście nie mam w domu termometra. Ale na zewnatrz jest pewnie grubo ponad 30 w cieniu

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Własnie sobie przypomniałam mój dzisiejszy sen Śniło mi się ze wybieram się przymierzać suknie ślubne - już miałam jedną któr ami się spodobała i się obudziałam Czyzby to był proroczy sen i powinnam iść na poszukiwania sukni ślubnej??

Rozmawiałam ostatnio z TŻ ze chciałabym żeby się wybrał ze mną na poszukiwania sukni ślubnej ale kategorycznie powiedział NIE, że chce mnie zobaczyć dopiero 17 09 2011 Kurde czy mam jakiegoś faceta, który w tych kwestiach jest staromodny??
fajny sen
A propo ja się wybieram w środę z koleżanką do Opola oglądać i mierzyć

ja też ostatnio rozmawiałam o tym z G i kiedys mówił, że pójdzie ze mną, a teraz zmienił zdanie. Powiedział, że zobacyz mnie dopiero na ślubie, więc zapytałam "a jak Ci się nie spodobam", odpowiedział "to trudno"

dobra ide sie topić dalej. Wytapiam się jak słoninka na ogniu

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie wiem, bo mój się nawet nie interesuje takimi sprawami
w sumie czemu miałabym go zabierać? mama sto razy lepiej mi doradzi niż P który będzie tylko sprawdzał jak wygląda mój tyłek i czy dekolt jest duży

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

bez sensu
sam miał ciągle pretensje do ciebie, a teraz pyta czy jest szansa
Ja się boje iśc tylko z mamą, bo dla niej dobrze wyglądam zarówno w worku po ziemniakach jak i w w spódnicy w ciapki połaczonej z bluzką w kropki albo paski
Dlatego wezme brata, albo namówię TŻ

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora