Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-15, 17:32   #502
Mustique
Lena

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubie tego naszego kraju!!!!!!

Wlasnie przed moim domem spadla bycza galaz centralnie na chodnik ( po ktorym chodza ludzie) i zawsze sami usuwalismy jak cos spadlo ale teraz sie wkurzylam bo juz od paru lat nikt nie przyjezdza i nie dba o te wielkie jesiony. No i pan strazak kazal mi na pobodze ja zepchnac Jak mu powiedzialam ze to nie pierwszy raz to powiedzial ze z tego co on wie to drzewa sa w idealnym stanie na terenie calego miasta, skad on to niby wie jak u nas nikt tych drzew nie przycina juz sa tak zarosniete ze ludzie musza sie zginac zeby przejsc! I wiecie co on mi sie rozlaczyl Jestem ciekawa czy ktos sie pofatyguje i przywiezie swoje 4 litery! A wogole to u nas nawet wiatru nie ma!
skąd ja to znam.... jak sie jedzie z KRK do Sacza w małej mieścinie podczas pwoodzi zrobiło sie osuwisko.... z góry zeszło trochę drze w i kamień.. już ile po powodzi, a te kamienie tylko odgrodzili i nic nie usuwaja.. a korki rosną z godziny na godzinę...