2010-07-15, 16:43
|
|
BAN stały
|
Dot.: czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych it
Cytat:
Napisane przez Cyska
Ja tam sie w sprawach uczelnianych rzadko wypowiadam takze mi to tam rybka ale ten przyklad zbiorczego wątku ktory podałaś jest wyjątkowo nieudany  czesto czegoś szukam a w tym wątku są cholera praktycznie same pytania!! nikt kto czegoś nie szuka tam nie zagląda, totalna beznadzieja.
Musiałam się wyżalić 
|
powiem szczerze, że sama uważam Zbiorcze na modowym za kompletnie beznadziejny pomysł- od czasu, gdy powstały, rzadko kto się w nich udziela, ale wychodzę z założenia, że skoro tam byc mogą tematy zespołowe, i moderatorki mają prawo zamykać każdy nowy osobny wątek (bardzo się niefajna atmosfera zrobiła na Modzie wg mnie), uważam, że tak samo powinno być wszędzie.
Więc przyznam uczciwie, że albo chcialabym powrotu na Modowe takich mechanizmów, jakie do niedawna były, albo tego, by nowe zasady odnosiły się do dzialań na wszystkich podforach. 
A temat poruszam, bo zaglądam tu od kilku lat, jak zresztą wiele innych pań, i wydaje;-) mi się, że we wcześniejszych sezonach nie było jednak aż takiego zatrzęsienia; więcej wizażanek, i więcej określonych pytań.
Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-07-15 o 16:47
|
|
|