Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-16, 18:10   #2354
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
dziewczyneczka suknia do karety będzie pasowała, ale nie jest tak totalnie "księżniczkowa" Dobrze, że zrezygnowałaś z trenu

.
nie jest totalnie księżniczkowata, ale cos tam ma z tej ksiezniczki na zywo wyglada piekniej zapewne jak wszystkie suknie.
Tez tak uwazam , ze z trenem to dobra decyzja. Nie podobal mi sie i jeszcze mam sliczny welon, taki z krysztalkami na koncu,

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

nasza pewnie będzie wyglądała tak, że najpierw z radością wygraole się z sukienki a potem padniemy na wyrko i będziemy spać albo jeszcze najpierw przeliczymy koperty, bo wszystkie koleżanki mi mówią, że pierwsze co po powrocie do domu (albo pokoju) to liczyły kase

u Nas jutro będzie równiótke 8 tygodni do ślubu
za 8 tygodni, u nas jutro tydzien bedzie
Ja to nie mam zamiaru kasy liczyc pewnie dopieor tydzien po slubie A co nocy poslubenj to tz powiedzial ze on idzie spac chyba zartuje, napewno nie dam mu isc spac!