2004-07-09, 09:26
|
|
Zakorzenienie
|
Re: jaki pyszny rosół z kury co znosi złote jajka!!!
Kto poczuł się dotknięty tego przepraszam. Nie będe już nic pisać w tej sprawie. PAX INTER NOBIS. Niektóre sprawy poruszone przez mnie zostały źle zrozumiane przez was (nie chcę mi się juz odgrzewać wątku sprzed roku o matrixie). a o Babci mówiłam w kontekście mojego wątku o matrixie a nie tego o Coralin. Babcia potraktowała mnie w kontekście tego wątku jak szmatę najgorszą bez analizy moich argumentów (podobnie zresztą jak Złosliwiec, którego poprostu się boję) i nie lubię jej. mam do tego prawo. tak jak niektórzy mogą nie lubić mnie. A ocenom lejki nigdy nie wierzyłam i uważam, ze pisała jej w celu bicia wizażowych rekordów - i w takim kontekście piszę o niej, a nie w kontekście diorka i s-ki.wspomniałam Babcię bo zawsze trzyma stronę Złośliwca. Dlatego uważam, że nie obraziłam w/w osób. I nie mam zamiaru ich przepraszać. Przeciwnie co do lejki mam ustalone zdanie i go nie zmienię chociażbyście mi tu urządzili "Koło tortury".
Aha i na koniec prosze o dokładne przeczytanie mojego 1 postu jeżeli chcecie mnie oskarżać, sarenko... Złosliwiec Babci za PR wczytaj sie w moje słowa i wydedukuj co mam na myśli zanim zaczniesz zmieniać stan faktyczny!
Prościej tego nie umiałam napisać, gdybyście nie zrozumiałay to służę tłumaczeniem, sarenko, na język prosty.
Obiecałam Smoczycy, że się nie wypowiem już w tym wątku. aż mi wstyd, że daje sie wciągać.
Pozdrowienia dla koko Jesteś młoda osóbka ale trzeźwo myślisz. Zazdroszczę Ci tego troszeczkę. Byłabyś dobrym sędzią.
Pozdrawiam,
Beliczek.
|
|
|