Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-18, 23:57   #1981
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Cytat:
Napisane przez kolorowo_ Pokaż wiadomość
Witam wszystkie pupocholiczki

Po długim czasie siedzenia na tyłku postanowiłam się z nim rozprawić W załącznikach przesyłam moją szanowną (dość niekorzystne majtki i ujęcia, ale przynajmniej widać brak jędrności, oklapnięcie oraz oczywiście cellulit, czyli nasz 'ulubieniec' ) i moje pytanie brzmi czy dzięki Tamilce i aerobom (rower, bo uwielbiam, taniec i może zmobilizuję się w końcu do biegania) uda mi się doprowadzić tyłek do takiego stanu jaki prezentuje pani na ostatnim zdjęciu? Lub coś w ten deseń Tak czy siak biorę się za ćwiczenia, ale chciałabym wiedzieć czy jest cień szansy, że zbliżę się do ideału

Dzisiaj jestem po 'pierwszym razie' z Tamilee, nie było łatwo i podejrzewam, że na początku nie będzie, ale dałam radę Tylko muszę koniecznie wrócić do roweru i innych aerobów, żeby zrzucić parę cm z ud i ogólnie nieco tłuszczyku Przy okazji...czy znacie jakiś skuteczny sposób na wyszczuplenie łydek? Nie wyglądają może katastrofalnie, ale jestem niska, nogi krótkie, więc wiadomo, że im szczuplejsze tym lepiej się prezentują..
wooow jak ja bym chciała mieć taką pupcię

Bieganie - nowa miłość <3

$ylwu$ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując