2010-07-19, 13:20
|
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię szybko! Wątek trwa tydzień:) s-m
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Hej! Zależy mi na szybkiej wymiance, wyjeżdzam na miesiac za dwa tygodnie i do tej pory chce załatwić wszystkie ewentualne wymiany - czyli wątek będzie aktualny tydzień a potem jeszcze tydzień na wysyłki ostatnie Preferuje wymianę większej ilości rzeczy ale sama wiem że różnie bywa. Ubrania są wystawione także gdzie indziej więc mogą zniknąć.
Większość ubrań to ubrania które kiedyś kupiłam, przeleżały parę miesięcy w szafie i nigdy ich nie założyłam albo tylko raz więc są w b.dobrym stanie. Są wyprane, często niewyprasowane bo prasowanie nie jest moją mocną stroną Ale wygniecione też nie są.
1. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, jeśli mamy mniej więcej tyle samo to na raz.
2. Ja pisze u Ciebie ty u mnie.
3. Proszę o szybkie decyzje bo jak już pisałam czas goni
4. Nie wymieniam się na siłę - wolę raczej ubrania ale spojrzę też na kosmetyki i książki.
5. Wysyłam tylko poleconym priorytetem i tego wymagam.
6. Nie odmieniam się.
Zapraszam
UBRANIA W POŚCIE 1,2,3,6,11,14,20
1. Tuniczka na szelkach
2. Piękna kwiecista spódniczka 100% Silk, Size 8 czyli 36
3-4 Piękna pudrowa spódniczka, zdjecia nie oddają uroku. Z metki 38 ale według mnie bardziej 36 - dla zainteresowanych podam wymiary. Nie widac tego ale krój taki ołówkowy
5. Śliczna zielono niebieska bluzeczka H&M rozmiar 36. Zapomniałam dodać że ma maluśką skazę w postaci białej plameczki (taką ją kupiłam) Prawie jej nie widać, dodałam jeszcze zdjecie tutaj jako ostatnie. Rezerwacja
6-7. Koszula H&M Young, Napisane na niej 158 - według mnie rozmiar S-XS. Szerokosć pod pachami na płasko 41cm, długość całkowita 72cm. Nie widać tego na zdjeciach ale jest lekko różowa
8-9. Sukienka/tunika czarna. Urocza z delikatnymi bufkami firmy Melrose rozmiar 36
Czas edycji: 2010-07-24 o 16:34
|
|
|