Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 17:31   #4802
Czekooladowaa
Raczkowanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
Babeczki znów sie zdołowałam...
Strasznie wam dziś marudze...dziś mam kiepski dzień poprostu

Otóz okazuje się że i moja mama ma uczucia..ale niestety nie dla mnie..
Maja siostra coś dziś się źle poczuła , nie poszła nawet do pracy.
juz jest oki..ale moja mamusia ma zamiar jechac do niej..ugotaował jej obiadek..tzn mi kazała usmażyc jej kotlety!!! ma iść do sklepu po jakieś zakupki i jechać z tym całym "jarmakiem" do chorej siostry (tak apropo jej choroby ..to może ciążą??)
tylko oczywiście mi nie powiedzą....bo u nas wszystko jest tajemnicą i tematem tabu....
Tak czy siak mi to mama nawet herbaty nie zrobi, a do siostry z obiadkiem jedzie...
Ona zawsze była traktowana lepiej i była tą ważniejszą...
jej synek tez jest dla mojej mamy ukochanym wnuczusiem, choćby jej szyby w domu powybijał...
To jedna sytuacja która mnie zdołowała

A dróga??
nie zdołowała tylko rozzłościła na maxa!!!
Mija babcia (starutka osoba) ciągle wykłóca się ze swoją sąsiadką..
Ja tam się nie wtrącam bo mnie to nie obchodzi ani nie dotyczła, ale teraz juz dotyczy i mnie.
Sąsiadka kupiła swoim wnuczkom psa i nazwała go DOMINIK!!!
Na złość miojej babci!! BO ja mam synka Dominisia i żeby babci na złość zrobić to swojega psa nazwała tak ja babcinego prawnuka!!
Baba jest nienormalna!! kto nazywa psa Dominik??
MYślał że pójde do tej baby i jej po pysku dam

Oj dziś lepiej mnie nie draznić!

Przepraszam WAS za marudzenie!! obiecałam sobie że od jutra nie będe przejmowała się całym swiatem i będzie mi koło d..y latało co kto powie i zrobi!!

Aha...co do smoczków to Domis ma z AVENT i jest oki.. tyle że nie sa zbyt ładne
Może tym razem kupie z NUK..bo TT jakieś twardesą
Jeszcze nie wiem...

mamą się nie przejmuj wkoncu zrozumie czym powinna tak na prawde sie przejąć

a co do sąsiadki babci - szkoda słów. Ludzie sa podli ale czasem to az poprostu zdaje sie to smieszne w jaki sposob probuja uprzykrzyc komus zycie . Na takich ludzi poprostu szkoda marnowac czasu wiec nie przejmuj sie a jak ta baba cos jeszcze bedzie wyczyniac to napisz nam to my sie nia zajmiemy

odpoczywaj kochana

< 3

najszczęśliwsza pod Słońcem!

Czekooladowaa jest offline Zgłoś do moderatora