Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mundialowe i pomundialowe rozmowy elitarnych wizażanek z dna społecznego, cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 18:47   #4164
cyrylka
Zadomowienie

Dot.: Mundialowe i pomundialowe rozmowy elitarnych wizażanek z dna społecznego, cz. I

Widzę, że ciekawe tematy poruszyłyście
napoli
Nea, jak fajnie, że zajrzałaś
O, szykujemy wesele dla veliki Jak fajnie! Proponuję, żeby zamówić karocę zamiast samochodu
Mężczyźni i podryw... Im naprawdę niewiele potrzeba Uwierzcie, że sporej części facetów wystarczy uśmiech, intensywne spojrzenie, zarzucenie włosami i już są Wasi. Oczywiście, są wyjątki w postaci wybitnie nieśmiałych/zajętych/gejów/zwyczajnie niezainteresowanych
Szkoda, że pewność siebie tu u niektórych kuleje Najważniejsze, to nie brać wszystkiego do siebie, zrozumieć, że nikt nie jest idealny, zaakceptować niedoskonałości i podkreślić to, co ładne
Poruszyłyście również temat napojów z % Ja chyba naprawdę jestem z dna, bo najbardziej smakuje mi ruskie wino musujące Oczywiście, nie odmówię piwa, wódki, wina, martini... Pyszny jest też rum z hoop colą Polecam! W sumie to nie lubię chyba tylko słodkich likierów.

O, dziewczyny, jeśli któraś ma fb albo nk, wysłałybyście mi linki do Waszych profili na pw?

edit: Torres chyba planuje spłodzić całą drużynę Szybko działa chłopak.

<3

Edytowane przez cyrylka
Czas edycji: 2010-07-19 o 18:49
cyrylka jest offline Zgłoś do moderatora