Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 20:21   #4286
kasiulka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

hehe Kociulku tort przetrwał tylko w srodku była warstwa galaretki i dowaliłam tyle zelatyny ze miałam problem z krojeniem, taka twarda była , ale w smaku git, gosciom smakowało, mnie nawet tez
impreza bardzo fajnie sie udala, było miło i rodzinnie... rodzina ze strony mojego taty jest naprawde fajna, szkoda ze w sumie rzadko sie spotykamy. Wypiłam 3 kieliszki szampana za zdrowie taty a potem jeszcze obaliłam z kuzynka butelke Kagoru, wiec same rozumiecie, nie mogłam wczoraj nic napisac
Ze zdjeciami kiepsko bo robiłam za kelnerke i fotografa w jednym, udało mi sie zrobic w biegu kilka marnych fotek, mnie oczywiscie nikt nie zrobił ani jednej, ale moze to i lepiej bo obciełam włosy i wyglądam okropnie . Jak chochoł, pani fryzjerka pusciła wodze fantazji ... teraz juz sie smieje z tej wygryzionej fryzury ale na poczatku bylam zła, nawet małz powiedział ze mu sie niezbyt podoba co oznacza ze naprawde musiało byc tragicznie bo jemu sie zawsze wszystko podoba we mnie . W pracy nikt nawet słówkiem nie pisnął o moich włosach, chyba by nikomu przez gardło pochwała nie przeszła
wklejam zatem nedzne fotki 2 na krzyż Oliwki z dziadkiem i małżem, a co tam...

Agiko fajnie, kroi sie kolejna impreza , mowisz ze to juz rok, rety ale zleciało , dopiero co pamietam jak nam zameldowałas ze jestes w ciazy a tu juz Adas stawia pierwsze kroki...szok.

Platku Agika ma racje, wszystko sie uda tylko wiecej wiary i optymizmu... na pewno jest Ci ciezko, tym bardziej ze nie masz wsparcia w tz ale dasz rade, dziewczyno bedzie dobrze. I praca na pewno sie znajdzie, musisz uwierzyc w siebie, to połowa sukcesu !
A propos pracy to Kostka zatuptana w nowej robocie, nawet nie zajrzy....

Oliwka

Edytowane przez kasiulka
Czas edycji: 2010-07-19 o 20:24
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora