Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 08:23   #1726
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
T'ai za takie figury i systematyczność

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
ale kurde, sam teledysk, 3 min 2800zł

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
ja to bym się przewróciła i połamała przy takich ćw
ja też wcześniej się przewracałam

Cytat:
Napisane przez Surya Pokaż wiadomość
Zgłasza się nowa PM wreszcie mamy upatrzoną salę i zaklepany termin, w ten czwartek będziemy podpisywać umowę już się nie mogę doczekać, niby wiem, że 24.09.2011 r będziemy ślubować, ale dopóki nie będę tego mieć na papierze czuję jeszcze taki niedosyt. Też tak miałyście?chyba dopiero kiedy będę miała w ręku umowę poczuję się 100% PM i spokojnie zacznę szukać fotografa, kamerzysty i DJ'a jak ja chcę, żeby był już czwartek
witaj

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A księża są często fajni, tylko trzeba mieć do nich luźne podejście
ja znam jednego takiego ale odchodzi w sierpniu

Cytat:
Napisane przez Surya Pokaż wiadomość
A w kliku słowach o nas Z TŻ w tym roku stuknie nam 5 rocznica i szczerze mówiąc, to od przyszłego roku chyba będę się już gubić ile lat razem jesteśmy dobrze, że w końcu się pobierzemy, będę liczyć od zera poznaliśmy się jak mieliśmy 19 latek, a jak będziemy ślubować będziemy mieć 25 początkowo mieliśmy plany, żeby pobrać się w kwietniu 2011 ale przez sesję i obronę mgr nie mieliśmy czasu na załatwianie sali no i ślub będzie we wrześniuale w sumie to się cieszębędzie chłodniej no i mam już pomysł na dekrację sali w jesienne barwyTŻ jest z Warszawy, a ja z okolic
my też jak mieliśmy 19 ale ślubujemy w wieku 26

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
jak jest po agn. tracić kontrolę nad czyms?
po prostu lose control
nie kojarzysz piosenki Glori Geynor I will survive? Ona tam śpiewa 'I'm about to lose control and I think I like it" coś takiego
co znaczy że "zaraz stracę kontrolę"
w tym sensie pytasz?

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Jesteś najlepsza
chcę was zmobilizować

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Do ślubu pozostał: rok i miesiąc

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
M. spi u mnie co weekend ale beze mnie kazdy w osobnych lozkach

dzień dobry

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj z zakorkowanymi uszami jestem i plus bol lewego polaczony z bolem gardła ehhhh nic mi sie nie chce robic

od klimy cię przewiało czy co?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora