2010-07-20, 09:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Cytat:
Napisane przez karolinusienka
oj 0,3 to nie tak duzo  moze po prostu zatrzymanie wody masz  i jutro bedzie spadek 
|
Oby dzięki za pocieszenie 
Cytat:
Napisane przez rumcia1
Witam z rana 
Jestem na PW i spadeczek jest nadal, ale pierwsze 2 tygodnie podobno ładnie leci - potem wolniej  Wybrałam system 5/5 powinien być skuteczniejszy.
Rozmawiałam wczoraj z ciocią, która jest na tej diecie od półtora miesiąca - schudła 10 kg i dalej duka.Ciekawostką jest tylko to, że ona potrafi się obejść bez słodzenia, placków itp, herbaty, jedyne czego nie może nie słodzonego to kawa - ze słodzikiem jej nie podchodzi, więc kawę słodzi sobie płaską łyżeczką cukru raz dziennie i jak widać to nie przeszkadza jej w utracie wagi.
Dodam jeszcze, że ciocia pije też niesłodzone delikatne kompoty, na bazie większej garści owoców - gar 3 litrowy, bez cukru .
Mam jeszcze pytanie - czytałam, że pijecie cappucino - takie kupne z torebki? można? bo bardzo lubię 
|
Płaska łyżeczka cukru jest niedozwolona, to że komuś nie szkodzi w spadkach to nie znaczy, że ogólnie wolno...może ciocia ma sporo do zrzucenia? Takim osobom więcej uchodzi. Ja się męczę z ostatnimi 4kg strasznie i cukier mi nawet przez myśl nie przeszedł 
Kompoty wolno nam robić ewentualnie z rabarbaru 
Cappuccino nie wolno kupnego, nie wiem komu przyszło do głowy je pić ale tam przecież jest cukier, jest w składzie napisane jak wół... gdzie jest cukier tam nie ma dukanek - proste
|