Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tetralysal+Differin - czy ktoś stosował? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-07-12, 15:48   #4
madulka
Zadomowienie

Re: Tetralysal+Differin - czy ktoś stosował? :)

kasialb napisał(a):
> Madulka ...
> Ja od wieeeelu lat lecze się na problemy skórne i miałam już wielu lekarzy dermatologów i nauczyłam się jednego. Nie warto polegać na ich pomocy, a szczególnie w sprawach trądziku. Nie chce tu nikogo obrażać i uogólniać dermatologów, mówie tylko z własnego doświadczenia. dermatolodzy mają umowy z firmami, i za przepisanie danego lekarstwa dostają pieniądze! A zainteresowało mnie Twoje pytanie (bo sama poszukuje czegoś, co mi pomorze zwyciężyć w walce z cerą), więc sprawdziłam na necie Differin. On ma własną stronkę internetową, ten lek! A co to za lek, który ma swoje stronki ?!
> http://www.differin.com/index_flash.cfm
> O Tetralysal nic nie znalazłam oprócz tego że to jakieś kapsułki. Nie wiem nic o nim, więc nie skomentuje, ale ... podczas mojej ostatniej kuracji dermatolog też mi przepisałą tabletki, na 2 tygodnie, po paru dniach zaczęłam mieć tak straszne problemy z żołądkiem żę nie wytrzymałam do końca 'leczenia'. Miałam dzień w dzień straszną nadkwasote i nie mogłam wytrzymać.
>
> Moja rada:
> Sprawdź ceny tych 'lekarstw', jeżeli są naprawde tanie, to może i warto spróbować, natomist gdy są drogie, to ja na Twoim miejscu odrazu wyrzuciłabym recepte do śmietnika, bo kasa za to idzie do dermatologa, Twój organizm przechodzi katusze, a twarz się nie poprawia.
>
> Życze powodzenia w kuracji

No ale komu ufac jak nie dermatologom?

Edytowane przez madulka
Czas edycji: 2008-01-07 o 12:11
madulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując