Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 10:50   #2562
oliwiakp
Raczkowanie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Cytat:
Napisane przez Chantalle Pokaż wiadomość
dziewczyny,czy na usg genetyczne mozna zabrac faceta? robione ono jest przez brzuch prawda? zastanawiam sie czy nie pokazac na zywo mojemu mezowi naszych dzieciakow
A kiedy idziesz bo ja mam 29 i bede juz w 13 tyg. Wydaje mi sie ze to usg jest dowcipne, ale i tak ide ze swoim TZ bo juz ostatnio lekarz sie pytal czy przyszlam z mezem nawet wtedy gdy robione mialam usg dowcipne . Wiec wydaje mi sie ze to lekarzowi nie przeszkadza. Myśle ze chodzi tu o nas i o naszych facetow. Ja swojego juz na to przygotowalam i mysle ze bedzie ok

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Ja tezsmaruje brzuszek oliwką. A w ktorym jesteś tygodniu???Ja od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki to w 9 jutro zaczynam 10 i powiem ci ze moj brzuszek tez jest spory. Zreszta ja zawsze mialam troszke sadelka ale teraz tak jest wyrazny ciazowy rano jest zaokaglony ale lekko miekki a wieczorem jest nabrzmialy i twardy i skora na brzuszku bardzo napieta az widoczne sa żylki podskorne w boku brzuszka tez tak masz???Mój wieczorami wyglada na 5 miesiac i nie przesadzam...taka slodka pileczkaMoże tez juz powinnam pomyslec o jakis kremach przeciw rozstepom pojde dzis do drogeri popatrze
Jestem w 12 tyg i slyszalam ze kremowac sie mozna od 4 miesiaca ciazy. Nie wiem jakie kremy mozna uzywac zeby sobie nie zaszkodzic badz dzidzi. W przyszlym tyg mam wizyte wiec bede lekarza meczyc tymi pytaniami
A jesli chodzi o wielkosc brzucha to rano jest ok juz po poludniu widac wiecej ale wczoraj to naprawde mnie zaskoczyl bo byl ogromny nawet moj TZ to zauważył
Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
witam

nie moge spac wiec pisze....

Przepraszam Was ze tak pozno pisze ze nie oezwalam sie jak wrocilam z Wakacji ale coz....wsumie to nie byly wakacje i udany wyjazd.....;(Poniewaz moj Maz super momet sobie znalazl by przyznac sie do Zdrady ktora miala miejsce Niecaly ROK temu jestem MASAKRYCZNIE rozbita......:pros i: nie wiem co zrobic wsumie.....ehhh to wszytsko jest zbyt skaplikowane.....
ale chyba jest jedno wyjscie Bycie Samotna MAMA.... coz.....

zobaczy sie....

dziewczyny ktore na PW napisaly poprawiam im dane na Liscie...

buzka;*
Bardzo ci współczuję. Wyobrażam sobie co przezywasz bo moja siostra miala podobnie. Mam nadzieje ze wszystko sie jakos pouklada i bedzie dobrze. Ściskam cie mocno i trzymaj sie.
oliwiakp jest offline Zgłoś do moderatora