2010-07-20, 10:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
Napisane przez nietypowynick
To w ramach kadego tematu powiem Wam,ze na niebie juz widac Perseidy-spadajace gwiazdki  Narazie w malutkiej iości, najwięcej ma być 12 sierpnia wiec jak tylko pogoda bedzie sprzyjac(mam nadzieje) to polecam wyjechac za miasto gdzies(chyba ze mieszkacie w miejscu w ktorym doskonale widac niebo z racji malego oswietlenia) i podziwiać.
Pokusa jest to ze kazda gwiazdka to zyczenie 
|
uwielbiam spadające gwiazdy! to takie piękne widowisko! najlepiej widać je nad morzem. i mam z nimi jedne z najpiękniejszych wspomnień
to ja nawet na piechotę tego 12sierpnia ide za miasto, a co!
Cytat:
Napisane przez Malenka321
o mamo... jeju .. nie cierpie takich snów...
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Goś czyżby mały rasizm?? 
|
ehhhh Justyś a czemu od razu rasizm??? bo jak się mówi że się nie lubi Murzynów to już musi być rasizm? a jak się mówi że nie lubie np. ślązaków, kaszubów czy mieszczuchów to nie jest rasizm? no błaaagam! ehhh w jakim my świecie żyjemy...
Murzyni mnie odrzucają,bo są czarni, mają brzydkie nosi i coś takiego w oczach co mi się nie podoba, co wywołuje we mnie niepokój i nie widze w tym niczego niestosownego i zakrawającego na rasizm.
ale chętnie posłucham Twojego zdania
|
|
|