Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-15, 07:24   #1
baobab
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam!

NIEAKTUALNE

Witajcie
Niedlugo wybieram sie do naszego kochanego kraju i mam pare rzeczy, ktore mi sie po prostu znudzily i pomyslalam ze moze, ktoras bylaby chetna na jakis kosmetyk
Jak narazie po prostu napisze co bym chciala wymienic i dopiero po wtorku moglabym sie wymienic, gdyz wtedy bede w Polsce.
Po prostu chcialabym zabrac tylko te rzeczy, ktore pojada na wymianke 
Oto co mam:

* Lotion do ciala Revlon Natural Honey- bardzo nawilzajacy- 50% z 400ml

* Balsam do ciala Voglia di..- czekolada i gruszka- 250ml- uzyty 2razy

* Odzywka-kuracja do koncowek Gliss Kur Soin Restructurant Instantane- 50% z 150ml

* Kulki APC nr.0- zostalo 50% kulek

* Puder sypki AirSpun Coty- zostalo 60%- kolorek dla karnacji jasny i normalnej (on sie i tak przystosowuje do wielu odcieni karnacji- taka jego wlasciwosc)

* Podklad Revlon Colorstay odcien 07 True Beige- zamienie najchetniej na inny odcien (zostalo 55-60%)

* Puder do twarzy Avene Couvrance Mosaic dla cery jasnej dosc, ale to mozaika, wiec przystosowuje sie do wielu odcieni (pare razy uzyty)- nejchetniej na inny puderek, chetnie jakiegos Chanelka

* Odzywka Mil Mil kokosowa (znana na wizazu i zachwalana) zostalo 60% z 1litra

* Blyszczyk Yves Rocher Luminelle Rozany nektar (zuzycie niewielkie)

* Blyszczyk RevlonSuper Lustrous- kolor Mauve Crystal (taka ciemna malinka) zostalo z 80% (mniej wiecej)

* Blyszczyk Lip Gloss 3D effect Bielenda Sliczny odcien ciemnego cukierkowego rozu- zuzyty w malej ilosci, sliczny zapach.

Bede niestety wybredna, gdyz i tak mam bardzo duzo rzeczy  moze jakies kosmetyki do blond wlosow, balsamy do ciala? Sama nie wiem..
Serdecznie zapraszam!

Edytowane przez baobab
Czas edycji: 2006-09-10 o 14:35
baobab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując