Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 14:54   #2562
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

załatwiłam dzisiaj USC. przeraza mnie tylko zmiana dokumentów po ślubie.mam pytanie,moze ktoras z was bedzie wiedziala.jak bede zmieniac dowód bo zmieniam nazwisko swoje na meża to bedzie mi potrzebny akt urodzenia czy wystarczy odpis ślubu??

aga za lipiec płaci jeszcze ta lokatorka, bo powiedziala ze nie bedzie robic jak kuzynka tżta.mam nadzieje ze jakos damy rade z rachunkami za 2 miesiace.samo mieszkanie kosztuje nas 700zł do tego prąd, 110zł za TP i sie suma fajna robi,a ja nie pracuję.wczoraj ten chłopak co był chętny juz powiedzial ze bierze pokoj na 100% wiec chociaz tyle.szkoda tylko ze nie wprowadza sie od wrzesnia tylko dopiero od pazdziernika.musimy jeszcze znaleźć mu lokatora do pokoju, bo w zimie rachunki za prąd sa wysokie i by sam nie podołał.

ciesze się ze spodobał sie wam moj pomysł.przynajmniej nie trzeba bedzie kupowac dodatkowych rzeczy.

shpilcia jestes zadowolona z tego szamponu YR hamamelis?jak jest z jego wydajnoscia? widzialam ze mozna dokupic uzupełnienie w samej saszetce.

luskap ślicznie wygladasz w sukni.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora