Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 14:53   #2011
Niunia2011
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
A my sie cieszymy ze tak jest

Moja sis po slubie pojechala w nieznane - czy to tez nieodpowiedzialne? Mieszkala w akademiku, miala 2 pokoje. Jej maz studiowal i mial 4h prace, sis gotowala nie pracowala, bo nie mogla. Ich dalsze losy byly nie znane. Szwagier skonczyl studia mial pol roku na znalezienie pracy nie znalazl, zaczal kolejne studia! Byle zostac tam. Urodzila sie moja siostrzenica, sis nie miala ubezpieczenia, byli z dzieckiem na 2 pokojach, wszystko pozyczone: wozek, lozeczko, ciuszki. Po studiach dostal prace, bardzo dobra prace, teraz mieszkaja w apartamencie z basenem, maja klimatyzacje w domu. Sis nadal nie pracuje, mysli o kolejnych studiach. Kupili sobie super auto. Ale czy to wszystko zmienilo cos miedzy nimi, NIE, wciaz kochaja sie tak jak kochali sie wczesniej!

Ja nie potrzebuje 50m2 zeby byc szczesliwa, mi wystarczy M. a jak on bedzie przy mnie z wszystkim sobie poradzimy, bo wole byc kochana niz miec 5 pokoi!

ALE TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE
Widzę. że rozumujesz tak samo jak ja I nie uważam tego za niedojrzałe. Ale to moje zdanie...