Wątek
:
"Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-07-20, 15:38
#
2587
Justyna M
Rozeznanie
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
po 3 dniach bez neta nadrabiam zaległości
- o porodzie Ja też juz myślę i mimo iż wiem już co mnie czeka to i tak człowiek czuje niepokój . Ostatnio klientka opowiedziała mi taką historię z cesarką że włos się na głowie jeży
i od tygodnia o tym myślę . Ale Najważniejsze to nie dopuszczać do siebie złych myśli ,ale też nie nastawiać się na miły pobyt ,żeby się nie rozczarować .Ja ogólnie z pierwszym nastawiłam się tak ,żeby nie być dla kogoś ciężarem ,nie robić z siebie księżniczki żeby wszyscy latali wkoło mnie .Robiłam wszystko jak położne mi kazały ,po cesarce wstałam bardzo szybko żeby nikt mnie nie musiał myć bo i dla nich to nieprzyjemne a dla mnie bardzo krępujące a wręcz upokarzające .
za to babka obok ,postanowiła nie wstawać ,przez dwa dni bo ona jest po operacji (cesarce) i najlepiej niech pielegniarki zajmą się jej dzieckiem bo przecież od tego tam są
możecie sobie tylko wyobrazić jak była traktowana
-co do imion dziewczynka Julia chociaż wiem że Julek jest juz tak dużo ,ale mój M uparł się że On chce Julcię i kropka .Jeśli chodzi o chłopca to jeszcze nie wiem może Patryk ( po Patrick Swayze
)
już mnie korci żeby kupować różne rzeczy
ale postanowiłam jeszcze poczekać chociaż do poniedziałku bo wtedy mam USG
już się nie mogę doczekać.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23
Justyna M
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Justyna M
Znajdź więcej postów Justyna M