Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 16:38   #2728
signa
Zadomowienie

GG do signa
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Też to oglądałam
jak ja bym urodziła dzieciaka w kiblu, to chyba bym z wrażenia i przerażenie umarła
Ja tak samo kurde w ogole dla mnie to jest niewyorazalne jak mozna byc w ciazy przez 9 miesiecy i tego nie zauwazyc i kompletnie nic nie podejrzewac wariactwo, potem bym sobie do konca zycia nie darowala ze nie zauwazylam, a jakby jeszcze cos bylo dziecku...najgorsze jest to ze to kobiety to nie sa jakies menelki tylko czesto normalnie dziewczyny zyjacy na pewnym poziomie Dla mnie to jakas totalna abstrakacja

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
no tez ogladalam kiedys ten program potem mi sie znudzil, lubie tez o operacjach tych grubych ludzi
a jeszcze dawmniej ogladalam ten program o sukniach slubnych fajny byl

Ten o operacjach grubych tez jest dobry O sukniach ogladalam kiedys raz, ale rownoczesnie ogladalam cos jeszcze na kompie wiec niebardzo pamietam co to dokladnie bylo. A operacje to ja po prostu uwielbiam...moglbym byc chirurgiem plastykiem, ale teraz to juz za pozno na zmiane zawodu na taki W kazdym razie jak ja mialam miec operacje to wyczailam taki program gdzie robili to operacje na rozne sposoby i ogladalam ciagle z glowa przy telwizorze az sie wszyscy pukali w leb, ze oni to woleliby nie wiedziec co ich czeka i jak to wyglada, a ja sie wgapiam w to

signa jest offline Zgłoś do moderatora