Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 15:39   #4934
dajena
Raczkowanie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
eh rozumiem Cie mi by przeszkadzalo gdyby maz byl z kims innym(a mial okazje jak panienka chciala isc z nim do lasu), nadal bym go kochala ale gdzies by to bylo we mnie moj poprzedni chlopak mial 7(jak nie wiecej-byl troche starszy ode mnie) panienek i myslalam o tym...
czyli juz nic im nie mowic? teraz mysla, ze bylo super itd a zachowywali sie jak buraki mnie nosilo wtedy ale wiem, ze jakbym zaczela im mowic co mi sie nie podoba to wszystko latalo by po polu namiotowym itd, bylaby wojna, i balabym sie o nasz powrot, juz mialam z nimi klotnie, trwala chyba ponad miesiac wiec wiesz dusilam w sobie... , i teraz nie chce zeby mysleli, ze bylo super, jak nas odwiezli to powiedzieli, ze solina to teraz pewnie nasze ulubione miejsce i musimy tam pojechac za rok
Powinnaś zrobić jak uważasz za słuszne. Skoro reakcja natychmiastowa mogła się skończyć bardzo źle to może wystarczy, że jak następnym razem któryś z nich stwierdzi jaki to był fantastyczny wyjazd to uświadom go, że miał pewne mankamenty

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Mnie eksik nad morze zaprosił
Zamierzasz dać mu szansę?

A poza tym... to nieźle się tu porobiło
dajena jest offline Zgłoś do moderatora