2010-07-20, 16:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Napisane przez zetafon
sweet dzieki za informacje.tak pytam o ten akt urodzenia bo dzisiaj musialam dac babce w USC a nie mam odpisu. niestety urodziłam sie daaaaleko od krk bo w toruniu i nie chcialabym znowu tam pisac zeby mi go jeszcze raz wysyłali. pani w USC powiedziala ze do 3 tyg po slubie dostaniemy te odpisy ślubu poleconym. dowód to wymienie dopiero jak wroce z podróży poślubnej, bo pewnie pojedziemy od razu zeby nie marnowac urlopu tżta. przerażaja mnie te dokumenty do wymiany, no i pewnie ładnie zapłacę za wydanie nowego prawka,dowodu. 
|
Aż 3 tyg? My dostaliśmy (tak jak mówię) chyba po 5 dniach! ale ja mieszkam w małej mieścinie -to pewno dlatego
Cytat:
Napisane przez luskap
Ja też uwielbiam eternity  upolowałam tanio na All. używane- z butelki 100ml zostało ok.60 i z przesyłką wyniosły mnie 72zl. Pięknie się rozwijają i są bardzo trwałe. Mój TŻ też nie lubi jak kupuje kolejne flaszki czy kosmetyki, bo same wiecie ile tego mam, no ale problemów mi nie robi... wtedy ja mówię mu ile wydaje na palenie miesięcznie, to już wtedy nie ma argumentu. Ma rzucić po ślubie, to nie wiem co wtedy wymyślę 
To weź no Ty pogoń tego swojego mężulka, bo chyba ma za dobrze z Tobą- tak go przyzwyczaiłaś pewnie 
|
Ja za 50ml zapłaciłam 100zł ale....kupowałam w sklepie u siebie...to dla tego wyszło drożej niż u ciebie....Małżowi oczywiście nic nie powiem...nie mówię mu o wielu zakupach (bo mimo iż mam tego mniej niż kiedyś) dla niego i tak za "dużo" o wiele...raz mi wypomniał że mam więcej kosmetyków (wszystkich) niż jego 3 poprzednie dziewczyny razem wzięte...ale się odciełam że mógł z którąś z nich ślub wziąć i widziały gały co brały...na co mężulo że on innej baby nie chce i po sprawie.... Nie mówię mu o wszystkim by go serce nie bolało...Zwykle kupuję perfumy polskich producentów jak la rive, bi-es czy inne np. c-thru, adidas albo avon (jak jest promocja) te to taki "wyskok" ale myślę że na długo mi starczą a raz w roku mogę zaszaleć. 
luskap - kurcze chciałam twoje zdjęcionka obejrzeć w sukni i nigdzie nie mogę znaleźć może podasz mi link? bym mogła Cię popodziwiać?
łasiczko-ja oglądałam też tę limitowankę, cienie we fiolecie śliczniaste!!! Ale nie kupiłam bo mam 3 paletki i to wystarczy....Ale może zamieścisz kiedyś zdjęcie z makijażem przy ich użyciu! A lakier mam chyba taki sam (undead?) i jest boski
Czas edycji: 2010-07-20 o 17:02
|
|
|