Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Motta Filtromaniaczek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-15, 15:13   #1
Sandija
Gość

Talking

Motta Filtromaniaczek

W wątku Ploty, plotki, ploteczki filtromaniaczek i nie tylko Vivien wymyśliła kilkanaście haseł filtromaniaczkowych, jak to sama napisała:
Cytat:
Napisane przez Vivien
Ku uciesze -kilka prawd życiowych inspirowanych znaną niektórym mroczniakom serią "Jestem tak bardzo gotycki..." -na modłę filtromaniaczą.
Oto i one, wszystkie jej autorstwa:

Jestem taką filtromaniaczką, że kiedy wychodzę na dwór słońce zachodzi.
Jestem taką filtromaniaczką, że moje naczynia do mikrofalówki mają markę "Anthelios"
Jestem taką filtromaniaczką, że mój pies boi się wyjść na dwór bez filtrów.
Jestem taką filtromaniaczką, że zakładam okulary z filtrem UV kiedy mam otworzyć lodówkę.
Jestem taką filtromaniaczką, że gdy stanę na tle ściany wtapiam się w tło.
Jestem taką filtromaniaczką, że obudzona w środku nocy odpowiadam: "methylene bis- benzotriazolyl tetramethylbutylphenol "
Jestem taką filtromaniaczką, że potrafię wymówić to płynnie od tyłu.
Jestem taką filtromaniaczką, że słońce nie wschodzi dopóki nie wstanę i nie nałożę na twarz 1,8 ml filtra.

Jestem taką filtromaniaczką, że mój samochód nie zapali jeśli nie wypastuję go fotostabilnym filtrem IPD 90 PPD 25.
Jestem taką filtromaniaczką, że oglądam telewizję w okularach przeciwsłonecznych.
Jestem taką filtromaniaczką, że na mój widok przepalają się jarzeniówki.
Jestem taką filtromaniaczką, że kiedy piekę ciasto smaruję je filtrem, żeby nie dostało zmarszczek.
Jestem taką filtromaniaczką, że nie podaję ręki opalonym osobom, żeby nie zarazić się pigmentacją.
Jestem taką filtromaniaczką, że dostaję udaru po przejściu obok solarium.
Jestem taką filtromaniaczką, że trzymam mój filtr na osobnej półce w łazience, żeby promieniowanie od innych kosmetyków nie zdestabilizowało Parsolu.
Jestem taką filtromaniaczką, że nawet przed zakupem ziemniaków w warzywniaku proszę o próbkę.

Jestem taką filtromaniaczką, że pozdejmowałam ze ścian wszystkie lustra, bo odbijają złowrogie promienie UV.
Jestem taką filtromaniaczką, że w moim domu nie ma okien, a dziurki od klucza zatkane są watą nasączoną filtrem 50+.
Jestem taką filtromaniaczką, że nie podchodzę do umalowanych kobiet bliżej niż na odległość metra, bo powietrze wokół nich may contain talc, mica... (Espeszyli for Agnieska - słowa Vivien)
Jestem taką filtromaniaczką, że moje dzieci nazywają się Mexoryl, Tinosorb i Parsol.

Teraz ciąg dalszy, hasła wymyślone przez inne filtromaniaczki
Erato: jestem taką filtromaniaczką, że gdy się uśmiecham, skrobia kruszy mi się z twarzy.
Jestem taką filtromaniaczką, że w nocy budzę się co dwie godziny, bo kołdra mi filtr ściera...
Jestem taką filtromaniaczką, że po przegranym meczu płaczę tlenkiem cynku

Podziomka: jestem taka filtromaniaczka ,ze jak chce sie umyc to zgaszam swiatlo w lazience.

Lolitka: jestem taką filtromaniaczką, ze w nocy chowam sie przed księżycem bo boję sie promieni, ktore on odbija od Słonca.
Jestem taka filtromaniaczka, ze smaruje okna od zewnatrz kremem z filtrem zeby miec lepszą ochrone.
Jestem taka filtromaniaczka, ze nie jem pieczonych kurczakow bo wyglądają jak po wizycie w solarium.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując