Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 17:36   #8
elenka1
Rozeznanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Elenko - Nio ja wydałam dzis 150zł na ortodonte, powiedzial ze jeszcze ze 3 wizyty czyli 450zl jeszcze trzeba szykować..
A jak mnie dzis bolą zęby... strasznie mi przykrecił.. własnie drugą porcje loda juz zjadlam, zeby troszke przymrozić zębule.. i juz mniej boli..
co do wózka - to Ja mam MIkado Milano - ma bardzo dobre opinie 3w1 u producenta kosztuje 998zl ..jestem bardzo zadowolona- wozek jest na paskach a nie na amortyzatorach- jaki to komfort dla dziecka i mamy! DUZA gondolka 80cm wewn.
no to co bysmy dzieciaczkom pokupowały cos extra to takie wydatki glupie... ale lepiej sie teraz tym zajać, pozniej to ani czasu ani ochoty nie bedzie
mpiczku po co o tych lodach tu piszesz wrrr ide zobaczyc co mama ma w zamrazalniku
dzwonił mój TZ kupił naszej córci jakis dresik w H&M i spodnie, mój kochany... (mam jakiś przypływ uczuć jak go nie ma)
a co do wózka słyszałam o tych na paskach ze to największy komfort dla dziecka.. no nic musze pochodzic po sklepach to jedyne rozwiazanie

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora