Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez Mpik82
Elenko - Nio ja wydałam dzis 150zł na ortodonte, powiedzial ze jeszcze ze 3 wizyty czyli 450zl jeszcze trzeba szykować..
A jak mnie dzis bolą zęby... strasznie mi przykrecił.. własnie drugą porcje loda juz zjadlam, zeby troszke przymrozić zębule.. i juz mniej boli..
co do wózka - to Ja mam MIkado Milano - ma bardzo dobre opinie  3w1 u producenta kosztuje 998zl  ..jestem bardzo zadowolona- wozek jest na paskach a nie na amortyzatorach- jaki to komfort dla dziecka i mamy! DUZA gondolka 80cm wewn.
|
no to co bysmy dzieciaczkom pokupowały cos extra to takie wydatki glupie... ale lepiej sie teraz tym zajać, pozniej to ani czasu ani ochoty nie bedzie
mpiczku po co o tych lodach tu piszesz wrrr ide zobaczyc co mama ma w zamrazalniku
dzwonił mój TZ kupił naszej córci jakis dresik w H&M i spodnie, mój kochany... (mam jakiś przypływ uczuć jak go nie ma)
a co do wózka słyszałam o tych na paskach ze to największy komfort dla dziecka.. no nic musze pochodzic po sklepach to jedyne rozwiazanie
|