2010-07-22, 09:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Hehe,no to ładnie
Cytat:
Napisane przez niuniuniau
Dziewczyny ależ mnie właśnie mój mąż wkurzył 
|
Oj olej męża.Komfort spania najwazniejszy
Cytat:
Napisane przez aaneczka1984
Dzis do szpotala pojechała moja sąsiadka alkoholiczka...nie wiem w którym miesiącu ciązy była, ale dostała jakichś skurczy więc przyjechało o nią pogotowie..
Dodam że pije przez całą ciąze i dzis tez była nawalona...
|
To okropne...Nie miałabym dla takiej skrupułów.Kurde czy ci lekarze,co odbierają jej kolejny porod nie mogą jej podwiżać jajników,albo zrobić coś innego,żeby nie mogła już mieć dzieci???Przecież skoro jest pijana to i tak nie skuma bazy....
Cytat:
Napisane przez martynka81
Ja dziś po wizycie  . A więc mój chłopiec pozostał chłopcem  
|
No to super,że synek zdrowy
cellaris z tymi gaciami fizelinowymi,to one są jednorazowe.A w kewstii tego czy są lepsze-połozna tak powiedziała,po tym jakie zdania krążą wśród kobiet na porodówce
W tym nacięciem krocza,to ja mam trochę mieszane uczucia.Jedni mówią tak,drudzy inaczej.Poza tym stało się to już taką rutyną i często nacinają niezależnie od tego czy jest potrzeba czy jej nie ma.Ja chciałabym tego uniknąć,po to ćwiczę mięśnie krocza,ale wiadomo,to co ja chcę,a jak będzie...
Idę dziś do ginekolożki.Ciekawe co tam słychać u mnie w kroczu Jak sobie pomyslę,że muszę się tłuc przez miasto autobusem w ten upal,bo już mam ochotę zemdleć....
|
|
|