Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 14:21   #522
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Dziewczyny muszę zmykać musze obskoczyć pocztę, krawca i isc jeszcze na uczelnie. moze sie nie roztopie...
do wieczorka lub jak zwykle do jutra

Natali a o zakupach będę pamiętać

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
a ja w sumie pojechałam z zamiarem zrobienia duzych zakupów..ale jakos ostatnio nie cieszy mnie wydawanie pieniedzy..nie zebym sie stała sknera ale jakos nie mam ochoty..wiec kupiłam Filipkowie obiadki..sobie kosmetyki..Tz gazete..i tyle szukałam ksiazki jakiejs fajnej ale tez na nic nie mogłam sie zdecydowac..eh..:rolleyes :
to widze Gos ze zakupki udane były... gratuluje zdania egzaminu
a dziękuje

widzisz ja tez jakoś weny nie mam na zakupy,ale jak wejde przypadkiem, z nudów (bo akurat na Tż czekałam i mowie, a co tam ide!) to cos sie znajdzie
a co do książki to ostatnio czytałam polecenia i dziewczyny zachwalaly ks. Sekret R.Byrne- taka na zasadzie potęgi podświadomości, że jak w coś wierzysz to sie spełni.....ja nie wierze w takie banialuki,ale skoro stala sie bestsellerem na calym świecie to tak mysle ze rzuce okiem zeby moc sie wypowiedzieć
zmykam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora