2010-07-23, 09:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
hej
Natali ja to chyba za te piękne kawki to przyajde do Ciebie i w ramach rewanżu będę Cię wachlować cały dzień wczoraj Tż powiedział że rozłoży łóżko ale mam go wchlować wachlarzem,który dostała w zeszłym roku od jego mamy-chociaż raz się przydał- nawet jak byłam w Egipcie to się nie przydał,a to proszę
ja jak zwykle elaborat do wczorajszych wypowiedzi
Cytat:
Napisane przez ygerna
hej  któras pytała czy byłam zajęta...taaaaa byłam, obijaniem się  wogóle to co tu robić w taki gorąc...
Małgoś gdzie ty zrobiłaś te zakupy, że tak mało zapłaciłas??
|
Agata no powitać!!! 100lat i jeszcze dzień jak Cie nie było.
zdjęcia wrzuce po weekendzie, a kupiłam bluzke w stradivaliusie-<20zł, spódnice i tuniko-sukienkę w new yorkerze-jedno i drugie 20zł i nietoperka w takim butiku inna czy jakoś tak-19zł
a co do soczewek-ja wiele lat męczyłam się z okularami bo mi się wydawało że soczewki to drogie- BŁAD. Soczewki wcale nie wychodzą super drogo i nie wierze ze nie stac kogos na zafundowanie sobie 1x w miesiacu soczewek za 20zł bo mniej wiecej tyle to wychodzi.
teraz nosze tylko soczewki,wieczorami zakładam okulary zeby mi oczy odpoczły,ale aktualnie mam popsute bo mi Tż na nich usiadl a byly takie piękne!!!
wczoraj zamowilam sobie zestaw 6 szt. soczewek+ 360ml płynu+ dostane gratis-zestaw podróżny-płyn,opakowanie i cośtam jeszcze-super sprawa i zapłaciłam 110zł, a wystarczy mi to na 3miesiące, a płyn to chyba na pół roku
polecam Wam stronke- www.szkla.com/86353 jest taniej i dają sporo gratisów itd a wg mnie super soczewki to Air optix aqua
Cytat:
Napisane przez lala2506
Co myślicie lasencje o tych bucikach? 
|
Lalka butki super mnie się strasznie takie podobają!!! Lachonie
Marta co do przyjaźni to cóż...jak się pojawia miłość i obowiązki przyjaźń zostaje wystawiona na bardzo dużą próbe. Czasem jest to wynikiem nie zaślepieniem przyjaciólki ale zazdrością faceta. nie znam faceta, który niebyłby zazdrosny o przyjaciółkę.
Ja moją Beatę znam prawie 15lat, a jak zeszła się z obecnym mężem to mimo że mieszka klatke obok mnie(tzn dopoki sie nie wyprowadzilam) przez rok czasu, rowny rok ani razu nigdzie nie wyszłyśmy, a gadałyśmy w przelocie po 5-10min. to bylo okropne...a dalczego tak wyszł?no bo kumepla nie widziała świata poza nim, a on był chorobliwie zazdrosny o mnie. Są razej juz ok.7-8lat i on dalej mnie nie lubi,ale poniewaz jestem chrzestna jego dziecka to nie ma wyboru i chociaz musi mnie tolerowac
Marta może cierpliwie poczekaj az pierwsza fascynacja opadnie i umowi sie z przyjaciolka, porozmawiaj,powiedz co czujesz, moze przyniesie to jakis efekt.
Cytat:
Napisane przez Malenka321
no praktycznie tak  powoli dochodzimy do porozumienia, chociaz sam przyznał, że glupio to teraz wyszło sam doszedł do takiego wniosku. no i w gruncie rzeczy kocham go.
|
SŁOOODDDYYYYCZZZZZZ  
Kaś no i ajk tam z tym pokojem, masz nie masz? jaki? gdzie?
a jakie w ogole sa teraz ceny za wynajem?
|
|
|