Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-23, 16:37   #2981
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Qrcze włącza mi się smęcenie i narzekanie na niskie zarobki
Tobie też? ja o swoich nie wspominam lepiej
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20874413]A ja zaraz zacznę smęcić na wszystkich wokół. Irytują mnie telefony i smsy od znajomych. I te teksty: "Jeszcze się toczysz?" "Urodziłaś już?" No bojciu....
Mam dość. A najgorsze jest to,że już 2 znajome zapowiedziały wizytę od razu po porodzie a kilka już w domu,jak już będę. A ja tak nie chcę.Chcę spędzić ten czas tylko z małą i TŻtem.
Wrrrrr...
Wyżaliłam się! Lżej mi[/QUOTE]
o nie! po porodzie niech sie trzymaja wszyscy z daleka chociaz ludzie sa tacy dziwni... do nas jedni znajomi mieli pretensje ze sie po narodzinach u nich nie pojawilismy, ale przeciez nie zostalismy zaproszeni ciagle slyszalam jak to "inne" ciotki malego wytulily a ja myslalam ze oni odpoczac chca...
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja to rano nie kręcę... nie dałabym rady wstać wcześniej żeby hulać a potem jeszcze przecież prysznic obowiązkowo
ja znam chyba inne hula hop

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20874614]
anemeon no właśnie się dowiedziałam,że niby do szpitala wpisuje się dwie osoby mogące odwiedzać.I przekazałam to znajomym. Jakiego smsa zwrotnego dostałam? "My się jakoś wepchamy! Musimy być pierwsi!" Bosh,dlaczego ja jestem taka nieasertywna[/QUOTE]

Cytat:
Ale nie ma co narzekać, trza sie wziąść w garść i lepiej szukać
Ostatnio G znalazł fajną oferte na zastępcę kierownika gdzieś we Wro. 4500-5500 brutto, ale podst. wymaganiach powyzej 26 roku zycia z mężem i dziećmi
Ale cv wysłałam

Cytat:
ciągle coś znajdujesz w tej torebce
torebka bez dna
bez endu
Cytat:
Na mój kierunek jest już chętnych 210 osób a zapisy jeszcze 1,5 miesiąca....

nawet sobie już nie robię nadziei że się dostanę. Poszukam sobie jakiegoś kursu masażu raczej
oj tam... na pewno sie dostaniesz kto jak nie ty

Cytat:
Padało u Was?
Bo mój G mówił że lało i nie robią na razie ale nie pamiętam czy jest na Bielsku czy we wrocku w tym tygodniu
u nas padalo jestes pewna ze gdzie on jest?
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
dziewczyny co myślicie o ślubie 1 pazdziernika?
data jak każda inna chociaż 1 wrzesnia mi sie nie bardzo kojarzy ale 1 pazdziernika jak najbardziej
edit: w sumie 01.10.2011 ładnie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
noo dopochwowe boję się, bo nigdy nie miałam
bedzie dobrze to nawet nie boli a co potem z tym bedzie robione?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-07-23 o 16:38
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora